EZOTÉRIA

Tízmilliószoros napok 2016-ban - Írd fel a naptárba, és cselekedj így!

Szerző:
Szabó Anna
2016-ban négy olyan nap lesz, ami tízmilliószoros erővel bír. A tibeti Buddha napokon minden pozitív, illetve negatív cselekedeted, gondolatod és szavad tízmilliószorosára hatványozódik, és minden kívánságod, vágyad, amit kimondasz, vagy amire gondolsz, tízmilliószoros valószínűséggel válik valóra. Már most jegyezd fel a naptáradba ezeket a napokat, mutatjuk, melyek ezek!

 

A tízmilliószoros napok jelentősége

Ezeken a napokon minden teremtés tízmilliószoros erővel hat, ezért nagyon fontos, hogy csak is arra gondolj, amit meg akarsz teremteni az életben, és ne arra, amitől félsz vagy tartasz. Amennyiben mégis beütne a fejedbe néhány negatív gondolat, mondd ki hangosan: „elengedlek" – ezzel kinyilvánítod az elengedést. Ügyelj tehát a gondolataidra, mert azok óriási teremtőerővel hatnak vissza. Kívánj jót magadnak, másoknak és az egész világnak!

Érdemes ezekre a napokra időzíteni a nagy terhek feloldását is, és mindazt megtenni, amit nagyon szeretnél, ugyanis ilyenkor minden tízmilliószoros erővel hat. A tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy amennyiben képes vagy a gondolkodásodon változtatni és olyan gondolatokkal megtölteni elmédet, melyek a céljaid felé vezetnek, megnyugvással és békével töltenek el, akkor hatalmas lépést tehetsz abba az irányba, hogy megszabadulj a rossz gondolatoktól. Amennyiben e gondolatok alapján cselekedni is hajlandó vagy, máris tettél egy nagy lépést annak érdekében, hogy megszabadulj az el nem fogadható, régi szokásoktól, érzelmektől vagy tettektől.

Tízmilliószoros napok 2016-ban

Február 22. - Hétfő
Május 21. - Szombat
Július 8. - Péntek
Október 22. - Szombat.

Ne feledd, a gondolkodásod határozza meg a valóságodat – és ez nemcsak a tízmilliószoros napokra igaz, hanem az élet minden egyes percére!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL