EZOTÉRIA

A szépséges Hürrem személyes jó tanácsai 2019-re - Neked!

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára hallottál már a sorozatról, sőt, talán lelkes rajongója vagy. Téged is érdekelne a titok, hogyan foghatta meg a személyes varázsán kívül Hürrem a Szultánt és miként érte el az álmát? Hogyan valósíthatta meg terveit? Első kézből olvashatod Hürrem legtutibb tippjeit, mivel bájold el a kedvesedet, és mit kell tenned ahhoz, hogy az ujjad köré csavard!

 

Eredeti nevén Roxolana szépségével, természetes varázsával, és kisugárzásával hódította meg a Szultánt, akinek eredetileg pusztán az egyik háremhölgye volt. De ennél többet akart, szultána akart lenni. És minden női varázsát és tudományát latba vetve sikerült is. Hürrem több mint harminc évig játszott szerepet az oszmán történelemben és férjének, Szulejmánnak a tanácsadója volt. A szultán minden szabad percét nála töltötte, a legtitkosabb terveit is megbeszélte vele. Annyira megbabonázta, hogy sokan boszorkánynak titulálták. Ha egy nő ilyen sokra vihette és ennyire az ujja köré csavarhatta a férjét, te miért ne tehetnéd?

A kártyalapok között ott hever a te személyes tanácsod is Hürremtől, hogy mivel foghatod meg és kötheted magadhoz akár egy életre is a kedvesedet! Csak húzz egyet és gondolkozz el az üzenetén!

 

 


 

 

ezotéria joslas kártyajóslás 2019előrejelzés
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL