Bak

 

Pénzügyek


Ahelyett, hogy csak futnál a pénz után, hogy növeld bevételeidet, 2018-ban pénzügyeidet alaposabban gondold át és tervezd meg! Először is szabadulj meg minden felesleges kiadástól, ennek hatására sikerül megtakarítást felhalmoznod. A Jupiternek köszönhetően kiadásaidat sikerül majd jól kezelned.

Emellett némi plusz bevétel lehetősége is kirajzolódik, így van okod a bizakodásra.

Pénzügyek tekintetében a legjobb időszakod január második hete és március közepe között lesz.

A munkavállalók váratlan fizetésemelést kaphatnak és a szabadúszók kilátásai is igen jók.

Üzlet


A vállalkozóknak ez az év emelkedést jelöl. Azonban fontos, hogy új ügyfeleikkel és alkalmazottaikkal szemben sokkal alkalmazkodóbbak legyenek. Némi visszaesést tapasztalhatnak, ám ha nem félnek új utakat nyitni, növelhetik forgalmukat.

A divatszakmában és luxuscikkek terén tevékenykedők folyamatos nyereségekre számíthatnak.

Építészeti és pénzügyi vállalkozások esetén azonban jobb óvatosnak maradni, különösen az új projektekkel.

Új fejezet nyitására szeptember végéig nem alkalmas az idő.

Munka és tanulmányok


Karriered területén zavart okozhat benned egy jelentéktelen, mégis elhúzódód belső elégedetlenség. Az év nagy részében elégedetlen lehetsz munkáddal vagy munkaadóddal. Mindazonáltal ne hagyd, hogy ez az érzés megzavarjon a munkavégzésben. Csábító lehet a lehetőség, hogy nagyobb juttatásért új munkát vállalj, a csillagok azonban nem támogatják ezt a döntést. Jobb lenne, tehát, ha megtartanád a jelenlegit, kivárva, amíg elérkezik megfelelő pillanat a váltásra. Ha tényleg nagyon frusztrált vagy és boldogtalan, inkább kérj szabadságot, mint hogy kilépj.

Bár a munkához való hozzáállásod proaktív lesz, kollégáid nem támogatnak majd túlságosan, ami miatt elszigeteltnek érzed majd magad és jobban stresszelsz.

Az augusztus első hetétől szeptember végéig tartó időszak lesz majd alkalmas arra, hogy új munkalehetőség után nézz.

Ami az oktatást illeti, talán nem akarod majd tovább folytatni tanulmányaidat, anyagi vagy más okok miatt. A tudományok területét többen is elhagyhatják ebben az évben. Mielőtt bármilyen drasztikus lépésre szánnád el magad, alaposan gondolj át mindent!

Ha az idén diplomáznál, verd ki ezeket a gondolatokat a fejedből és koncentrálj csak a tanulásra! Április közepétől ennek már érezheted a hatását és jó eredményeket érhetsz el.

Tanulmányokban az eredményesség kulcsa az önfegyelem és a megfelelő időbeosztás lesz.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL