Skorpió

 

Pénzügyek


A bolygóállások azt mutatják, hogy bár az év bővelkedni fog lehetőségekben, hogy növeld bevételeidet, de ezeket keményen meg kell majd ragadnod, ha valós sikereket szeretnél elérni. A Jupiter támogatásának köszönhetően valóban sok olyan esélybe botlasz majd az év során, amelyek révén pénzügyileg növekedhetsz. Ugyanakkor a Szaturnusz, a zavarkeltés mestere, ami az év jó részében a 2. házban tartózkodik retrográd módban, akadályokat gördít majd eléd. A retrográd Szaturnusz június közepe táján lép majd be jegyedbe, ahol direktbe fordul, és egészen szeptember közepéig ott marad. E tranzit hatására nagyon keményen meg kell majd dolgoznod mindazért, amit szeretnél elérni.

Ebben az évben valószínű, hogy szert teszel majd egy második bevételi forrásra.
A beosztottként dolgozók jelentős fizetésemelésre számíthatnak, míg a vállalkozók számára az év nem ígérkezik könnyűnek. Csak jól átgondolt kockázatokat vállaljanak és szigorúan tartsák távol magukat a spekulációtól!

Üzlet


Üzleted fejlesztésére és bővítésére vonatkozó terveidet sikerrel viszed véghez, leginkább egy váratlan, az év elején beköszöntő pénzügyi nyereségnek köszönhetően. Ha stratégiáidat a hosszú távú növekedést szem előtt tartva tervezed meg, lesz elég forrásod a változtatások végrehajtására. Július környékén a pénzügyek háza a Jupiter hatása alatt áll, ekkor számíthatsz majd a legnagyobb bevételekre, illetve jelentős megtakarításokra tehetsz szert. Ha a gyártás területén tevékenykedsz, terveidet e tranzit hatásához igazítsd és sikereket könyvelhetsz el. A fogyasztói termékekkel vagy divattal foglalkozók is számíthatnak dolgaik javulására. Ha kereskedelmi vállalkozó vagy, bővítsd termékpalettádat a piaci igényeknek megfelelően.

Karrier és tanulmányok


A már dolgozóknak számos keménykihívással kell szembenézniük az év során. Sok zavaró tényező lesz, ami miatt nehezen koncentrálsz majd a feladataidra és talán úgy érzed, nem is vagy képes új projektekbe belevágni. Tedd meg mégis, mert fontos, hogy versenyben maradj. A dolgok az év előrehaladtával nehezülnek és a legnehezebbek akkor, lesznek, amikor július közepén a retrográd Szaturnusz belép a jegyedbe. Ekkor feletteseid nagy nyomást helyezhetnek rád, hogy növeljék teljesítményedet. Bármilyen nehéz is legyen ez az időszak, maradj nyugodt és kitartó, a szeptember már megkönnyebbülést hoz.

A Jupiternek köszönhetően azoknak, akik tanulmányokat folytatnak igencsak meg kell majd dolgozniuk eredményeikért. Javulás április második hetétől várható, amikor a Jupiter direktbe fordul. Amennyiben vizsgáid ekkor esedékesek, jó eredményekre számíthatsz.

Ha ez a végzős éved, nehezebb lesz koncentrálnod, mint idáig.

Ha most kezded felsőfokú tanulmányaidat, jó eséllyel érezheted majd úgy, hogy irányt tévesztettél és szívesen váltanál. Ilyen döntést csak azután hozz, ha konzultáltál nálad idősebbekkel és tapasztaltabbakkal.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL