Mérleg

 

Pénzügyek


A csillagok fényes pénzügyi helyzetet jeleznek neked erre az évre. Ne várj nagy áttörést, biztos lehetsz viszont abban, hogy nem lesznek váratlanul felmerülő kiadásaid. Az első negyedévben észrevehető lesz pénzügyi előrehaladásod, március környékén pedig némi extra bevételre számítatsz. Ha igazán akarod, képes leszel jelentős megtakarításokat felhalmozni. Ha ingatlan vásárlását tervezed, a csillagok szerint ez az év kiválóan alkalmas rá, még akkor is ha hitelt kell hozzá felvenned. Szabadúszóként megbízásaid jövedelmezőek lesznek, bár ezért nagyon keményen meg kell majd dolgoznod. Június és július során felbukkanhat néhány zavaró tényező. Ha vállalkozóként üzleted bővítését tervezed, nem lesz nehéz összegyűjtened rá a pénzt. Június közepétől szeptember közepéig egy kisebb pénzügyi válsággal kell szembenézned. Költségvetésedet igazítsd úgy, hogy ebben az időszakban rendelkezz megfelelő tartalékkal.

Üzlet


Az előttünk álló év igen kedvezőnek mutatkozik a vállalkozók számára. Ha üzleted fejlesztését vagy bővítését tervezed, a piac fogékonynak mutatkozik rá, ami nagy motiváló erőt jelent majd számodra. Forgalmad növelésével nyereséged is növekedni fog. Üzleti utak lehetőségei is kirajzolódnak, amelyek növelhetik vállalkozásod prosperitását, ami közérzetedet is javítja majd. Uralkodó jegyed, a Vénusz támogat majd leginkább ebben. Új területeken is sikeresen megvetheted majd a lábad. Április környékén képesnek kell majd lenned leküzdeni néhány akadályt. Májusban és júniusban számolhatsz majd legnagyobb nyereségekkel, de ebben az időszakban a szokottnál keményebben kell majd megdolgoznod eredményeidért. Általánosságban az egész év sikereket tartogat számodra, ha hajlandó leszel erőfeszítéseket tenni ezért.

Munka és tanulmányok


Karrier szempontjából a csillagok jó évet jeleznek neked. Optimista leszel és energikus. Január második hetében és március közepe táján extra feladatokra számíthatsz. Ha ezeket jól végzed el, azzal pozitív benyomásokat kelthetsz feletteseidben. Kollégáiddal egyetértésben dolgozol, kölcsönösen segíttek majd egymás munkáját. Ha új munkalehetőség után kutatsz, biztos lehetsz benne, hogy adódik majd. Ügyelj azonban arra, hogy március közepétől július végéig lelkiismeretesen lásd el meglévő munkádat, mert ha elsiklasz a részletek fölött, abból problémáid származhatnak. Amennyiben szabadúszó vagy, készülj fel a növekvő munkamennyiségre! Több idődbe és koncentrációdba telik majd, hogy elvállalt munkáidat befejezd. Ezen kívül csiszolnod kell majd képességeiden is.

A tanulmányaikat még folytatók jó eredményekre számíthatnak, különösen április környékén, hála a Jupiternek. Ugyanilyen kedvező hatásokra számíthatnak, akik most kezdik felsőoktatási képzésüket, valamint a tudományos munkát végzők. Augusztus környékén azonban minden tanuló figyeljen, hogy a szórakozás ne vonja el a figyelmét a munkától!

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL