Oroszlán

 

Pénzügyek


Pénzügyi téren a 2018-as év kissé nehéz lesz számodra. Ám úgy tűnik, mindenre hajlandó leszel, hogy növeld bevételeidet, akár másodállást is vállalsz. Nagy nyereség reményében nyitott leszel a kockázatvállalásra is.

Vállalkozók számára kielégítő lesz az első negyedév, amikor is bonyolult terveket dolgoznak majd ki arra vonatkozóan, hogyan növeljék sikereiket a jövőben. A szerencse is kedvez nekik azzal, hogy néhány kiváló lehetőséget sodor az útjukba. Terveid megvalósításához nagyobb összegeket kell majd befektetned, de később a dolgok pozitívan alakulnak. Légy óvatos június közepe és szeptember közepe között, amikor a Szaturnusz fényszöget zár be a második házaddal, amelyhez a család és a pénzügyek tartoznak. Ez az együttállás pénzügyi korlátokat és váratlan kiadásokat hozhat.
Az egész év nagyon kedvez az ingatlanba történő beruházásoknak.

Üzlet


Az üzletembereknek azt tanácsolják a csillagok, ebben az évben mindig végezzék el házi feladatukat! Ez azt jelenti, hogy mielőtt új projektbe vágnának, végezzenek alapos piackutatást és két lábbal a földön állva mérjék fel valós lehetőségeiket. Az első negyedévben néha úgy érezhetik, ügyeik stagnálnak, áprilistól kezdve viszont a Jupiternek hála megkönnyebbülnek majd.

Augusztusban és szeptemberben az események végre felgyorsulnak, ami a kereskedőknek is nagyobb hasznot hoz majd a konyhára.

Amennyiben a gyártói szektorban tevékenykedsz, fejlesztésre vonatkozó terveidet jó lesz elhalasztanod, és az első negyedévben magára a tervezésre koncentrálnod, ebben támogatnak majd a csillagok. Az üzletmenet egész évben többé-kevésbé zökkenőmentes lesz, így emiatt nincs okod aggódni.

A szolgáltatói szektorhoz tartozóknak fel kell készülniük az áprilistól érkező új kihívásokra. Haladjanak a korral és újítsák fel irodai berendezésüket és technológiai eszköztárukat. A Jupiter direktbe fordulásával augusztus közepétől pozitív fordulatokra számíthatnak.

Munka és tanulmányok


A csillagok azt mutatják, a pályakezdőkre nehéz év vár. Ha munkát keresel, keményen meg kell majd dolgoznod érte, fejlesztened kell szaktudásod és új ismereteket kell elsajátítanod. A február közepétől március közepéig tartó időszakban számíthatsz majd állásajánlatra. Jól teszed majd, ha elfogadod, ahelyett hogy elégedetlenkednél a munkafeltételek és a javadalmazás miatt, tekintve, hogy egy darabig nem lesznek más lehetőségeid. A második alkalom akkor kínálkozik, amikor a Jupiter a Szűzbe vált, augusztus, 12-ével. A szeptembertől októberig tartó fázis szintén esélyt ad majd a munkába állásra.

Akiknek van munkájuk, de váltani szeretnének, az első félév nem lesz erre alkalmas, ezt az időt használják ki inkább képességeik csiszolására. Így amikor még az év során kopogtat az ajtón a lehetőséf, készen fognak állni a befogadására. Akik a munkavadászatot június környékén kezdi, erőfeszítéseiknek feltehetőleg az utolsó negyedévben élvezhetik majd a gyümölcsét.

A felsőoktatásban részt vevők számára a csillagok kedvező évet ígérnek, feltéve, ha semmilyen döntést nem sietnek el. Ha külföldön tervezed folytatni tanulmányaidat, a körülmények szintén kedveznek terveidnek, alaposan járj azonban utána minden lehetséges előnynek és hátránynak. Ha sikerrel is jársz, számolnod kell azzal, hogy új környezetedet nem lesz könnyű megszoknod.

Az idén érettségizők sikerének kulcsa a koncentráció lesz. Augusztusban és szeptemberben kissé zaklatottá válhatnak, ezért nagy önfegyelmet kell majd gyakorolniuk.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL