Ikrek

 

Pénzügyek


Ami a pénzügyeket illeti, óva intünk a spekulációtól és a pazarlástól! Maradj a szükségleteidnél és ne költs feleslegesen luxuscikkekre és extravaganciára. Ha óvatosan kezeled a pénzügyeidet, idén nagy nyereségre tehetsz szert. A jelek arra utalnak, hogy az első negyedévben megtett lépései igencsak megtérülnek később az év során. Ha van szabadon felhasználható pénzed, a legjobb befektetés számodra most az ingatlan és a hosszú lejáratú kötvények lehetnek. Számíthatsz azonban nagyobb váratlan kiadásokra, többnyire magánéleti okokból, ahogyan például a családi összejövetelek is a te számládat terhelik majd.

Üzlet


A vállalkozók számára ez az év igen jó lehetőségeket tartogat. Üzleti utak az egész év során igen valószínűek, amelyek során új ügyfelekre tehet szert, bővítve vállalkozását. Szintén fennáll új partneri kapcsolatok lehetősége is, hozzád hasonló gondolkodású emberekkel, ami anyagi hasznot is hoz a konyhára. Ha történetesen a gyártás területén tevékenykedsz, meglehet, hogy nem leszel ilyen szerencsés; nagyobb előrelépésre nem számíthatsz és meg kell elégedned azzal, amid van. Az is elképzelhető, hogy vissza kell majd tartanod a fejlesztésre irányuló terveidet, mert az idő nem kedvez majd annak, hogy ilyen tervekbe beruházz. Ha üzlettársi viszonyban vagy, érdemes lenne kerülnöd a vitákat, függetlenül a probléma nagyságától és inkább arra törekedni, hogy társaddal megtaláljátok a közös hullámhosszt. Ne tégy semmit indulatból, mert annak komoly következményei lehetnek! A szolgáltatóiparban tevékenykedők számára az év második fele viszonylag kedvezően alakul majd.

Karrier és tanulmányok


Karrieredben az egész év során emelkedők és lejtők várhatóak. Az év elején munkád egyhangúsága miatt úgy érezheted, unatkozol, ez az első negyedév azonban mégsem lesz igazán alkalmas arra, hogy változtatásokra add a fejed. Haladj inkább lassan, de biztosan! Ez a türelem az év során később elnyeri méltó jutalmát amikor is lehetőséget kapsz arra, hogy bizonyítsd képességeidet és rátermettségedet. Az év második felében már (új) munkalehetőségek nyílnak meg előtted, de ne siess el semmit! a karrieredre vonatkozó legjobb időszak augusztusban veszi kezdetét és eltart egészen október végéig. Mégse vegyél semmit készpénznek és egész évben kerüld a nagyobb horderejű döntések meghozatalát anélkül, hogy alaposan mérlegelted volna az előnyöket és hátrányokat.

Ha felsőfokú tanulmányokat folytatsz, ez a te éved lesz, különösen, ha kutatómunkában is részt veszel. A lehetőségek és tapasztalatok új távlatai nyílnak meg előtted, ami növeli mind magabiztosságodat, mind környezeted megbecsülését. A fiatalabb tanulóknak azonban tudatosságot kell gyakorolniuk és kiiktatni azokat a tevékenységeket az életükből, amelyek tévútra terelik őket. Ha túl sok mindennel foglalkoznak egyszerre, az nyomot hagyhat vizsgaeredményeiken.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL