REJTÉLY-MISZTIKA

Nostredamus jóslatai 2016-ra

Szerző:
Szabó Anna
A 16. századi francia filozófus és látnok francia, görög és latin nyelven jegyezte le négysoros verseiben rejtett üzeneteit, amelyeket sokan próbálnak megfejteni és amiknek nagyja ráadásul meg is valósult. Így nem csoda, ha napjainkig kutatják, hogy vajon mi vár még ránk? Mit jósolt Nostredamus 2016-ra? Például azt, az hogy iszlamista terrorszervezet megpróbálja leigázni Európát, ami III. világháború kirobbanásához vezet…

Kezdjük azzal, hogy a 2015-ös jóslatai is beváltak. Ilyenek volt, a földrengések, áradások, amelyek óriási károkat okoznak Földön. Aztán ott van a 74. jóslat, miszerint a halottak visszatérnek a földre. Többen – vagyis a nagy fantáziával rendelkezők – zombi támadástól tartottak, de a valóság ennél sokkal „kiábrándítóbb”: Dél-Karolinában a hatalmas áradások a felszínre mosták a koporsókat. Egyetlen egy jóslata nem vált be tavaly, méghozzá az, hogy az emberek 200 évig élnek. Egyelőre örülhetünk, ha némelyikünk eljut 100-ig.

Az express.co.uk szerint Nostradamus írásaiban „egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport” fogja rettegésben tartani a keresztény világot. A legtöbben persze a megnevezett csoport alatt az Iszlám Államot vélik sejteni. Tudni. Nostradamus azt jósolta, hogy ez a csoport „rendkívül gonosz tetteket fog elkövetni, zsarnokoskodni fog, követői fekete ruhába öltözve fogják elhozni a halált.”


Mindezek alapján azt jósolta, hogy 2016-ban fog kitörni a harmadik világháború, ami az Iszlám Állam és nyugati világ között fog zajlani, és ami ráadásul 27 éven keresztül fog tartani. Sőt, odáig megy, hogy szerinte 2016-ban eljön a harmadik Antikrisztus Napóleon és Hitler után. Ha minden igaz, ez az illető rosszabb lesz, mint az előző kettő együttvéve. Nostradamus anagrammákat használt a harmadik Antikrisztus megnevezésére, így Mabusnak nevezi.

Ezek szerint kezdhetünk aggódni?

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL