DIVAT

Kötve hiszem!

Szerző:
Szabó Anna
Kötött minidresszek, szexisen puha kardigánok, csini sálak, kézmelegítők és sapkák ötletes darabjaiból válogathatunk az idei hűvös napokra. A 2007-es őszi-téli trendről szóló cikkünkben már tettünk említést róla, most azonban szeretnénk kicsit közelebbről is bemutatni az év legmenőbb-legmelegítőbb stílusát.

Kötött ruhák

Az idei év talán legkényelmesebb viselete lesz a kötött, laza pihe-puha kisruha. A derékban övvel karcsúsított, comb középig érő fazon hosszú szárú csizmával, vagy térd harisnyával és félcipővel igen nőies megjelenést nyújt.

A kislányosabb, vagányabb stílus kedvelőinek az óriás pulcsik, vagy az extra hosszú fazonú kardigánokat ajánljuk.



Óriás kardigánok és extrém pudlik

A neves divatdiktátorok a kötött ruhák vastagságát kihasználva lágy esésű, óriás kiegészítő hatású darabokat is terveztek, melyek pudli kutyákra emlékeztető bájjal vonultak végig a kifutókon. A kötött sapka ebben az évben ismét megdobogtatja majd a szívünk.


Klasszikus kötött pulcsik

A derekat is melegen tartó, a csónaknyakú magasan dekoltált, vagy nagy méretű garbóval ékesített pulcsik, a buggyos váll- és csukló fölötti résszel kialakított fazonok szintén a nőiességet hangsúlyozzák.



Kötött kabátok

Miért ne viselhetnénk kabátként kardigánunkat? A majdnem földig érő vékonyabb fazonú kabát-szerű kardigánok könnyű esésével remekül párosul a derékra kötött öv.



Ne feledd! Ebben az évben is a legfontosabb az egészség: a réteges öltözködés, és a jó nedvszívó minőségi anyagok, a megfelelően melegítő darabok, no és persze a jó közérzet az igazán trendi, kifinomult stílussal!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL