FÉSZEK

Hálószobánk titkai

Szerző:
Szabó Anna
A hálószobák sok mindent elárulnak az emberről. Az illető korát, stílusát. Minden korosztály számára mást nyújt. Másféle kikapcsolódásra vágyik egy kamaszlány, egy házaspár, vagy egy szingli nő.

Már a személyes kuckóból megtudhatjuk, hogy ki milyen életet él!

Szingli birodalom

Egy szingli nő hálószobája igen egyszerű, világos színű bútorokkal berendezve. A meleg színek teljesen kimaradnak a szoba színvilágából, ahogy kimarad az illető életéből a tűz. Nem akarja magát emlékeztetni arra, hogy nincs társ az oldalán. Az efféle birodalomban a pihenés, vagy egy alkalmi hálótárs kapja a főszerepet.


Családi hálószobák

Sokan jó érzéssel emlékeznek vissza arra, hogy milyen is volt reggelente gyerekként bebújni a szülei ágyába. Az ágyneműk illata életünk végéig benne marad az orrunkban. A nagy családi alvások számára egy széles franciaágy a legmegfelelőbb, így a csemeték is és a szülők is kényelmesen elférnek. Nagyon fontos, hogy az ágy a lakás egyik csendes, nyugodt helyiségében álljon, ahol a család bármely tagja akár napközben is bátran lepihenhet.


Tipp: Ha az ágyra nem fér fel mindenki, akkor a padlóra terített hálózsákokon és paplanokon is pihenhet a család.

30 felett már a nyugalom szigetére vágyunk

Minél idősebbek leszünk, annál jobban ragaszkodunk megszokott kis fészkünkhöz, a tárgyainkhoz, amelyek nyugalommal töltenek el bennünket, és nosztalgiázhatunk a régi szép emlékek közepette.
A kis éjjeli szekrényt díszítő lámpák mesés hangulatot biztosíthatnak számodra. Vidám, fiatalos színekkel pompásan érezheted magad. Érdemes a nappaliban egy kényelmes pihenősarkot is kialakítani az ablakok alatt. Olvasáshoz, zenehallgatáshoz, a barátok megvendégeléséhez ideális környezet.


40 felett már megteremtjük számunkra a nyugalom szigetét

Ha nyugodt, rusztikus hangulat megteremtését szeretnénk, a legideálisabb egy kovácsoltvasból készült ágy, és sötétebb barna bútorok kompozíciója. Így igen elegánsan mutathatnak egymás mellett. A tompított fénnyel megvilágított hálószoba nyugodtságot, melegséget áraszt. Az ágy mellet lévő éjjeliszekrény hangulatos olvasólámpájának sárga fénye mellett, jól esik majd egy izgalmas könyvet elolvasni.






Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL