ANGYALISKOLA

Így hívd meg az angyalokat Karácsonykor az otthonodba! - Szertartás Karácsony Angyalainak áldásáért

Szerző:
Szabó Anna
Szeretnéd élvezni az angyalok társaságát az ünnepekkor? Illetve nem csak isteni jelenlétüket, de áldásukat is? Akkor kövesd ezt a néhány egyszerű instrukciót, hogy az angyalokkal együtt ünnepelhesd a Karácsonyt, és szeretetüket élvezve, kikérhesd segítségüket, hogy boldogságot, bőséget és egészséget hozzanak neked és családodnak. Sőt, ezzel a szertartással hálát adhatsz nekik az idei évben kapott támogatásukért!

 

Advent angyalainak érkezése

Az első vasárnap angyala

Négy héttel karácsony előtt egy angyal kék köpenybe öltözve leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, mert túlságosan el van foglalva mással. De azok, akik jól figyelnek, meghallják a hangját. Ma van az első napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdik azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt. Ő volna Mihály.

A második vasárnap angyala

A második adventi vasárnapon piros palástba öltözött angyal száll le a mennyekből, kezében egy nagy serleget hoz. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a Nap sugaraiból készült. Nem tehet bele kemény, nehéz dolgokat. Az angyal észrevétlen végigmegy a világ összes házán és lakásán, mert valamit keres. Tiszta szeretetet minden ember szívében. Ezt a szeretetet teszi a serlegébe, s viszi majd vissza a mennybe. Mindazok, akik a mennyben élnek, fogják ezt a szeretetet, s fényt készítenek belőle a csillagoknak. Ezért olyan jó felnézni a hunyorgó, ragyogó csillagokra. Ő pedig Zakariás.

A harmadik vasárnap angyala

Advent harmadik vasárnapján egy fehér ragyogó angyal jön le a földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakik a szívében, s megérinti fénysugarával. Azután a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz és egész testükhöz. Így még az, aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s megszállja a béke, a tiszta szeretet és a boldogság érzése. Ő volt Szent József.

A negyedik vasárnap angyala

A karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, lila lepelbe öltözött angyal jelenik meg a mennybolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, és azt pengeti. Közben szépen énekel hozzá. Ahozz, hogy meghallhassuk, jól kell figyelnünk, s szívünknek tisztának kell lennie. A béke dalát énekli. Sok kis angyal kíséri, s együtt énekelnek. Daluktól valamennyi mag, amely a földben szunnyad, felébred, így lesz majd új élet tavasszal a Földön. Közeleg hát Gábriel.

Kellékek

4 db aranyszínű gyertya

4 db piros színű gyertya

4 db zöldszínű gyertya

Füstölőkeverék: bármilyen, ami karácsonyi illatot kölcsönöz

Oltárdíszítés: magyal, fagyöngy, örökzöld, toboz, angyalok

Ajándék a Karácsony Angyalainak: tej, sütemény, gyümölcsök, illetve amit még gondolsz

Egy tál víz

A varázslat menete

Díszítsd fel az oltárodat a Karácsony szellemében, és ha módod van rá, helyezz el pár angyali szimbólumot, szobrocskát is. Mindezt Szenteste napján, de a szertartást este végezd el.

Gyújtsd meg a gyertyákat és a füstölőkeveréket vagy legalábbis teremts ünnepi illatokat.

Kulcsold össze a kezeidet, mintha imádkoznál. Relaxálj kicsit akár nyitott vagy csukott szemmel. Élvezd a látványt és az illatot. Gondold át idei évedet, hogy mi mindenért lehetsz hálás és adj hálát!

Utána mond el a következő igézetet: „Mihály, Zakariás, Szent József és Gábriel, akik azért feleltetek, hogy a Megváltó megszülessen és vele fény, szeretet és békesség köszönthess be a Földre és minden család szívébe és otthonába. Ti a négy fényes adventi angyal már megérkeztetek, jöjjetek el kérlek otthonomba, tegyétek nálam tiszteleteteket, hogy én is megtisztelhesselek, megajándékozhassalak benneteket."

Tedd az oltárra a nekik szánt ajándékodat és folytasd tovább: „Áldott és imádott Karácsony Angyalai, fogadjátok el szerény ajándékomat, hadd lássalak vendégül benneteket, hadd élvezzük családommal jelenléteteket, hozzatok kérlek fényt, szeretetet, bőséget és egészséget családomnak és nekem, sose szenvedjünk hiányt se kenyérben se hitben, legyen mindig mit tenni az asztalra, legyen mindig erőnk hinni és ezért ne is keljen sose betegeskednünk. Mert lássátok, hogy tiszta a szívünk és a lelkünk."

Mélyedj el kicsit magadban. Gondold át mire is vágysz és képzeld el ahogy a Karácsony Angyali megjelennek, csodát tesznek, szeretettel, bőséggel, egészséggel és fénnyel hintenek meg téged és családod. Lásd a követező éveteket, hogy boldogságban és sikerben telik majd.

Végül így zárd le a szertartást: az oltárra elhelyezett vízből csepegtess egy keveset a homlokodra és a tenyereidre majd mond: „Ezer hála és köszönet nektek Karácsony Angyalainak, menjetek tovább, hogy mindenkihez eljusson igétek és áldásotok."

A gyertyákat égesd csonking, a vizet hagyd az oltáron és másnap igyanak belőle legalább egy kortyot a szeretteid és te is, mert az éjszaka megáldották a vizet angyalok.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL