SZÁMMISZTIKA

A végső próba száma

Szerző:
Szabó Anna
A numerológiában az életünk során felbukkanó akadályokat próbáknak nevezzük. Minden életút három próbát tartalmaz. Cikksorozatunk eddigi részeiben megismerkedtünk az első és második próbával, most lássuk a mit tartogat számunkra a végső próba.

Minden próbát egy szám képvisel, és ez a szám megmutatja az összeütközés milyenségét.

A nagy próbák által leírtak lehetséges problémaforrásokat jelentenek életünk bizonyos felében. A végső próba egész életünk során potenciális gyengeséget és problémát képvisel.

A végső próba kiszámítása

A végső próba számának megismeréséhez tudnunk kell az első és második alpróbánk számát. Ezek  kiszámításához a születési év, hónap és nap számát fogjuk használni. Első lépésként ezt a három számot egyenként egyjegyű számokká kell redukálnunk. Például, ha valaki 1962. április 18.-án született, akkor az alábbiak szerint kell számolnia:

1962: 1 + 9 + 6 + 2 = 18 = 1 + 8 = 9

Április: 0 + 4 = 4

18: 1 + 8 = 9

Tehát a kapott számok: 9 (év), 4 (hónap), 9 (nap).

Az első próbát úgy tudjuk kiszámítani, hogy a hónap és a nap által képviselt számokat kivonjuk egymásból. Példánkban ez a szám 9 – 4 = 5 lesz.

A második alpróba számát az év és a nap által képviselt számok különbsége fogja megadni.. Példánkban ez a szám 9 – 9 = 0 lesz.

A végső próba számát tehát úgy kaphatjuk meg, ha a két alpróba számát kivonjuk egymásból. Példánkban ez a szám 5 - 0 = 5 lesz.

Ha kiszámoltad a fenti számot a születési dátumod alapján, akkor 0 és 8 közé eső számot kellett kapnod.

Az alábbi listából válaszd ki a kapott számot, és olvasd el a rájuk vonatkozó ismertetést.
 

       

     

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL