LELKIPATIKA

3 ok, amiért nálad nem működik a Vonzás Törvénye

Szerző:
Szabó Anna
Az Vonzás Törvénye szerint azt az energiát vonzod, amit magad is adsz a világnak. Amilyen gondolatokat erősítesz az energiáddal, olyan jellegű tapasztalatok jelennek meg az életedben, szimplán azért, mert tudat alatt megteremtetted őket. Ha küzdesz a Vonzás Törvényével, olvasd át ezt az útmutatót azokhoz a problémákhoz, amikkel szembe kell nézned, és azt is megtudod, hogy oldhatod meg őket.

 

Az idézet, mi szerint „amire gondolsz, azt bevonzod", remekül összefoglalja a Vonzás Törvényét. Annak érdekében, hogy bármit létrehozz az életedben, azt először a tudatosságod terében kell megteremtened a gondolataiddal, melyek aztán víziókká, majd tettekké alakulnak. 

Tehát ha a negatív gondolatokra vagy emberekre fókuszálsz, több negatív élményt szerzel. Ezzel szemben, ha az életed pozitív aspektusaira és olyan dolgokra irányítod a figyelmedet, amiktől jól érzed magad, egyre többel fogsz találkozni a jövőben. A Titok című könyvnek és filmnek köszönhetően a Vonzás Törvénye koncepció az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend, és bár végre rávilágított az egyik leginkább titkolt univerzális igazságra, nagyon sok kérdést is felvetett azzal kapcsolatban, hogy az emberek hogyan tudják ezt a hasznukra fordítani.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL