HOROSZKÓP

Állatövi párkapcsolatok

Szerző:
Szabó Anna
Az asztrológia hagyományai szerint a Kos-Mérleg, a Bika-Skorpió, az Ikrek-Nyilas, a Rák-Bak, az Oroszlán-Vízöntő, a Szűz-Halak jegyűek alkotják az ideális párost. Az elmúlt években végzett házasságkötési és válási statisztikai felmérés azonban ennek ellentmondani látszik.
Kos

A Kos vonzza a hozzá hasonló vérmérsékletű jegyeket. Rendszerint egy másik Kossal vagy a bátor, öntudatos Oroszlánnal vonul az oltár elé. Ennek ellenére a leggyakrabban az Oroszlántól és a sokoldalú, beszédes Ikrektől válik el.


Bika

A kitartó és állhatatos Bika a bizonytalankodó Mérlegnek, vagy Bikának mondja ki a boldogító igent. Legtöbbjük azonban képtelen hosszú távon elviselni az Ikrek könnyelműségét, felületességét, és a Mérleg határozatlanságát.


Ikrek

Az Ikrek vezetik a válási statisztikát, a karikagyűrűt legszívesebben egy másik Ikrek, vagy Mérleg ujjára húzzák, és a két levegő jegy remekül meg is érti egymást. Ám ha a szokások rabjának, a Baknak vagy a rend- és munkamániás Szűznek esküszik örök hűséget, legtöbbször válóper lesz a vége.


Rák

Az érzékeny Rákok lelkét rabul ejtik a Halak, rendszerint kitalálják egymás gondolatát, ösztönösen ráéreznek, mit szeretne a másik. A Vízöntők eredetiségének, felszabadultságának nehezen tudnak ellenállni. A gyökeresen eltérő elképzelések miatt felbontják a házastársi köteléket a Mérleggel, és nehezen viselik a Skorpió fojtogató féltékenységét.


Oroszlán

A tüzes Oroszlán a legnagyobb szenvedélyt élheti át a Kossal és odaadó, hűséges társa lelhet a Rákban. Ha mégis Mérleg, vagy Bika jegyű mellett dönt, rendszerint elválik, mert nehezen viseli a Mérleg labilis lelki egyensúlyát és provokatív vitáit, valamint a takarékos, konzervatív Bikát.


Szűz

A pedáns Szűz hű és megértő társra lel egy másik Szűz személyében, de az erős akaratú Skorpióval is holtomiglan viszonyra léphet. Ám sokszor a felvágós Nyilashoz, vagy a nagyszájú Koshoz vonzódik. A két tüzes jegyűvel azonban nehezen bírja hosszú távon a tempót, így rendszerint elválnak útjaik.


Mérleg

A Mérlegnek fontos a házasság, ám ezen a területen ritkán van szerencséje. A legtöbbször Mérleggel, vagy Oroszlánnal köt házasságot, de ha társuk az ambiciózus Kos, vagy az állhatatos Bika, rendszerint a bíróságon fejeződik be a kapcsolat.


Skorpió

A Skorpió előszeretettel lép frigyre a Halakkal és a Rákkal, akivel a legmélyebb kapcsolatot alakíthatja ki. Az Ikrekkel és a Bikával között házassága nem tartós.



Nyilas

Az optimista Nyilasnak megértő és szenvedélyes társa a Kos és a Nyilas. Erősen vonzzák az Ikrek, és lebilincselő szenvedélyt érez az Oroszlán iránt, ám e két jegynek int búcsút a legsűrűbben.



Bak

A kitűnő memóriájú Bak gyakran köti össze az életét másik Bakkal, vagy a céltudatos Bikával, ám ez utóbbitól el is válik. A fellegekben járó Ikreket nem kellene komolyan vennie, mert kapcsolatuk fájdalmas válással fejeződhet be.


Vízöntő

A finom érzésű Vízöntő tökéletes lelki partnerre talál egy másik Vízöntőben, vagy az elragadó Halakban. Az Ikrekkel kezdetben a mennyországban érzi magát, a Mérlegekkel pedig a szerelem mézes édességét ízlelheti, aztán sajnos elválnak útjaik…


Halak

Az érzékeny Halak sokszor érzi úgy, hogy igazi párja a Skorpió, vagy a Vízöntő, és neki mondja a legtöbbször ki az igent. A leggyakrabban az Oroszlánt és a saját jegyét hagyja el, és mondja: vége!





Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL