DIVAT

Ezzel lepd meg a párodat karácsonykor - Hasznos tippek Festy-től az ünnepi időszakra

Szerző:
Szabó Anna
Közeleg a karácsony, ilyenkor mindenki szeretné valami igazán különlegessel meglepni a párját. Ennek ellenére sokan az utolsó pillanatra hagyják az ajándékok beszerzését, nagy a kapkodás, az üzletekben hatalmas a tömeg. Most az egyik legismertebb hazai blogger, Festy ad tippeket, hogy megtaláljuk férjünk, barátunk stílusához illeszkedően a megfelelő ruhadarabokat.

Beköszöntött az adventi időszak, és az ajándékozás központi téma lett az életünkben. Ezért, hogy elkerüljük az utolsó pillanatokban vásárolt, felesleges holmikat, kezdjük el már most beszerezni azokat a darabokat, melyeknek párunk tényleg örülne. Ha ezt online tesszük meg, még több időnk marad a karácsonyi készülődésre. Most a legnagyobb divatportál a Festy In Style bloggerének segítségével ad divattanácsokat, hogy mivel lepjük meg kedvesünket karácsonykor.

„Imádok online vásárolni, rengeteg időt spórolok meg vele, és olyan kollekciókból tudok válogatni, amelyeket a hazai üzletekben nem találok meg. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki, igazi kincsekre lehet lelni” – mondta el Festy, aki most a fashiondays.hu kínálatából válogatta össze az idei trendeknek megfelelő ajándékokat.  

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL