GYERMEK

Influenzamentes Ünnepek és téli szünet? - Megmutatjuk, hogyan ajándékozz egészséget az ünnepekre! (X)

Szerző:
Szabó Anna
Az ünnepekre már mindenki lázasan készül. Tervezget, vásárol, csomagol… vajon minek örülne leginkább a kicsi? És mi volna az igazán hasznos, közös ajándék a családnak? Mindannyian tudjuk, hogy a szeretetet nem lehet pénzben kifejezni, ahogyan az egészséget sem! De vajon hogyan védhető ki az influenza?

 

Alakuljon bárhogyan a kívánságlista, a legfontosabb dolog az, hogy egészséges maradjon a család apraja-nagyja, még a leghidegebb téli hónapok alatt is.


Azt mindannyian tudjuk, hogy a téli vírusok, és köztük az influenza is érintés útján terjed a leggyorsabban. Kézről kézre járnak a tárgyak, az ajándékok, kézzel érintjük meg a másikat, kézzel tálaljuk az ételt és sokszor azzal is fogyasztjuk el...


Ha első karácsonyotokra készülsz a kisbabátokkal, akkor mire is érdemes majd ügyelni?


Mivel bizonyára sok lesz majd a látogató, akik bizony mind-mind kintről érkeznek. Nyilván azt nem mondhatod, hogy a picit távol fogod tartani tőlük – különösen, ha az a rég nem látott nagyi, vagy a kedvenc nagynéni – hiszen ilyenkor a csöppség körül forog majd szinte minden és mindenki! Arra azonban nagyon ügyelni kell, hogy a kis csöppség szervezete bizony még nagyon érzékeny, és a legkisebb kórokozó is el tudja nála indítani a bacilusokat, és a náthát, vagy rosszabb esetben az influenzát.

A gyakori kézmosás sajnos nem elegendő!
Mit tehetünk?


Több kutatás és tanulmány alátámasztotta már, hogy a normál, szappanos vízzel történő kézmosás nem távolít el minden kórokozót a kezünkről, még a legalaposabb dörzsöléssel sem. Na meg, most tegyük a kezünket a szívünkre: van időnk és alkalmunk minden lehetséges alkalommal kezet mosni? A gyerekeknek szinte külön kérvényt kell benyújtanunk a kézmosásra, de olykor bizony mi, felnőttek is hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla.

A kézfertőtlenítők nagy többsége, amelyekkel a patikákban vagy a drogériák polcain találkozunk, jó alternatívának bizonyulnak, de sajnos kiszárítják kezünket, pláne a kicsik érzékeny bőrét, és sokszor az illatuk sem a legjobb.


Ötletes, trendi és hatásos megoldás – mely még családi ajándéknak sem utolsó!


Van azonban egy nagyon trendi, és 99%-ban rendkívül hatékony megoldás a vírusok és a gombák elpusztítására! A Germstar érintés nélküli adagolós kézfertőtlenítővel talán már találkozhattunk nagyobb üzemekben, irodákban, orvosi rendelőkben vagy éttermekben – és lehet, hogy kis pumpás minispray formájában már a mi táskánkban is ott lapul. Az érintés nélküli adagoló azonban megérkezett a bababarát otthonokba is immár! A kellemes, barátságos és érdekes kis szerkezet biztos, hogy azonnal a gyerekek kedvencévé válik, hiszen formás színes és érdekes kis találmány, arról nem is beszélve, hogy egyetlen másodperc alatt megvalósulhat általa a tökéletes kézmosás.

Mindez hogyan is történik? Mi a Germstar és miért jó egy ilyen családi kisadagoló?


Tenyerünket mindössze csak elhelyezzük a gömb formájú kis adagoló alatt, és a kiváló minőségű, ápoló és bőrpuhító hatóanyagokat is tartalmazó fertőtlenítő folyadék automatikusan folyik a tenyerünkbe, méghozzá pontosan annyi, amennyit mi megfelelő mennyiségként előre beállítottunk.


A tiszta és zajmentes rendszerben nincs mozgó alkatrész, mikrochip technológiájának köszönhetően környezetbarát, energiatakarékos üzemelést garantál. A felhasznált anyagokra és az adagoló problémamentes működésére 2 év garanciát vállal a gyártó, az utántöltés pedig biztosított, könnyedén cserélhető és egy extra zárt higiénikus zacskóban utánrendelhető.


A szenzoros és zajmentes adagoló elemmel működik, így abszolút mobil, és szinte bárhol elhelyezhető a lakásban. Lehet akár több is, egy rózsaszín a kislányunk szobájában, egy zöld mondjuk a fürdőben vagy egy szép ezüst a fa körül. Az előszobába azonban mindenképp célszerű tartanunk egy ilyen praktikus és trendi kis Germstar adagolót, hiszen itt érkeznek meg a vendégek, és így már akár egyből a cipőlevétel után levethetik az út során öntudatlanul is begyűjtött vírusokat, bacikat – és mindezzel 3 hosszú órán át biztos, hogy nem fertőzik meg majd a kicsit!

De mitől ilyen hatékony? És nem fog ragadni tőle a kezünk?


A gyors elpárolgású, víz és papír nélkül alkalmazható fertőtlenítő folyadék a kezünkön jelen lévő baktériumok 99,99%-át elpusztítja. Magas értékű 2 propanol 70,0 grammnyi vizes oldata tökéletesen alkalmas a legtöbb vírus és gomba tökéletes elpusztítására, miközben mindennemű egyéb, szulfát eredetű kémiai összetevőtől mentes, vagyis teljesen tiszta, friss érzetet eredményez. Nem hagy nyomot a bőrünkön, nem ragad, gyorsan, szinte azonnal elpárolog, és ha rendszeresen használjuk, akkor sem szárítja a kezünket - hiszen bőrápoló, bőrpuhító tulajdonságainak köszönhetően természetes zsírosodást eredményez, vagyis megmarad bőrünk természetes PH értéke. Széles alkalmazási körben használják vírusos, bakteriális és gombás fertőzések ellen: a kórházak, rendelő intézetek, illetve az igényesebb, és higiéniára nagyobb figyelmet fordító közintézmények – óvodák, iskolák, munkahelyek – után most itt a lehetőség, hogy a szép kisadagolónak köszönhetően családi körökbe, otthonainkba is beköltözhessen, akár a fa alá is...

Apropó, Ünnepek! Kisbabás, kisgyermekes családhoz mész látogatóba, és még nincs ajándékötleted? A Germstarral az egész család számára egy remek ajándékot vihetsz, hiszen az egészségünknél nincs, ami fontosabb lehetne!


Influenzamentes, ragyogóan egészséges téli Ünnepeket kívánunk!

Germstar Original OTH-Engedély: OTH 1631-7/2009

www.germstararuhaz.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL