REJTÉLY-MISZTIKA

Úgy érzed nem vagy önmagad? - A démoni megszállottság 17 jele

Szerző:
Szabó Anna
Úgy érzed nem vagy mostanában önmagad? Te is észrevetted és mások is arra panaszkodnak, hogy megváltoztál? Vagy egy ismerősöd ment át ilyen gyökeres, negatív változáson? Ha egyre csak nő benned a harag, meggondolatlanul cselekszel, agresszív lettél, vagy éppen energiaszegény, érdemes lehet belekattintani a cikkbe és elolvasni, nem estél-e áldozatául egy démon megszállásának vagy zaklatásának…


A téma bármikor aktuális lehet, hiszen ha minden igaz, a démonok mindenütt, mindig ott vannak és bármikor lecsaphatnak ránk. Legalábbis van néhány kritérium, aminek meg kell valósulnia ahhoz, hogy valakit megszállhassanak, mert szerencsére azért akárkit nem tudnak.

Másfelől, közeledik az év vége. Alapból sötét, borús időszakot élünk, ez eleve kedvez nekik. Az ünnepek közeledtével pedig nem csak a boldog ünnepelni vágyók, hanem a depressziós emberek száma is megnövekszik, akik különböző okokból adódóan nem várják a következő évet. Tehát ez a kollektíva is vonzza a démonokat.

 

Kit szállhat meg egy démon?

Egyesek szerint akárkit.

Mások szerint a fizikailag, szellemileg vagy mentálisan gyenge embereket. Akik hajlamosak a depresszióra, függőségekre, vagy a lentebb elsorolt tünetek valamelyikére.
Illetve azokat is megszállhatják, akik kifejezetten keresik a társaságukat és mindenféle sötét ceremóniát végeznek vagy fekete miséznek.

Mielőtt bármit is diagnosztizálnál magadon, érdemes egy szakértő segítségét is kikérni, aki jó esetben tévedhetetlenül megtudja mondani, hogy igen vagy nem állsz démoni megszállottság alatt. Mert könnyen foghatjuk démoni megszállottság számlájára a depressziónkat vagy más lelki bajunkat. Tehát nem összekeverendő semmiféle pszichológiai vagy orvosi betegséggel.

Ezeknek a tüneteknek a legtöbbjét a kereszténység is elfogadja és indokolt démoni megszállottság esetén, sokszor ők maguk küldenek ki szakértőt.

A démoni megszállottság tünetei

Démoni zaklatás áldozatává válik: Fura hangokat hall a környezetében, a tárgyak maguktól mozognak vagy lépnek működésbe, fura lényeket lát az illető.

Démoni befolyásolás alatt áll: Ilyenkor a démon gondolatokat ültet el a személyben. Teljesen kifordíthatja az ember személyiségét, szinte akármit elhitethet vele, megváltoztathatja a döntéseit és magát a gondolkodásmódját, olyanok fordulhatnak meg az ember eszében, amik azelőtt soha. (Egyébként ez a kettő a gyakoribb eset.)


Valaki alapvetően kommunikatív természet és egyik napról a másikra hallgataggá válik. Egyre kevesebbet mond magáról, majd szép lassan elzárkózik a világ elől. Vagyis a túlzott depresszió is lehet a jele, így éri el a démon, hogy az ember magába forduljon és roskadjon.

Megváltoznak az alvási szokások. Feltűnően többet vagy kevesebbet alszik. Rendszeresen rémálmai vannak.

Egyik napról a másikra fizikai betegség jelentkezik. Démonok is okozhatnak tartós, komoly szervi bajokat, akár skizofréniát, többszörös személyiség zavart is.

Eddig sose tette, majd egyre többet és egyre durvábban káromkodik.

Az illető hirtelen megijed a vallásos helyektől és tárgyaktól.

Kimagasló agresszivitás önmagával vagy másokkal szemben, esetleg mindkettő. Állatias megnyilvánulások.

A szexualitás iránti kapcsolatuk is megváltozhat. Egyáltalán nem igényli, vagy fokozottan és akár válogatás nélkül.

Egyre több erkölcstelen, tisztátlan dolgot cselekszik.

Függőség: bármilyen! Akár testi, lelki és szellemi. Maga a túlzottság, a mértéktelenség a probléma, ami egy mögöttes valamit kíván elfedni. Sőt, függőségbe akár a démon is üldözheti az embert, hogy lerombolja testileg és lelkileg, hiszen egy gyenge, akarat nélküli ember könnyen megszállható avagy felhasználható.

Drasztikus tünetek

Idegen nyelveken kezd el beszélni, amelyet nem is ismerhetne.

Önbántalmazás jelei lesznek láthatóak rajta.

Öngyilkossági vagy gyilkossági kísérlet.

Megváltozik a hangszíne és hanghordozása.

Egyszer csak természetfeletti képességei is lehetnek, például telepatikus vagy emberfeletti erőre tesz szert. De szóba jöhet a levitáció, jövőbelátás, telekinézis adománya is. Igaz, ezek a képességek valójában a démon képességei.

Néha megváltozik a szemszíne és olyankor feketévé válik.

Mi a teendő, ha beigazolódni látszik?

A szakember segítsége elkerülhetetlen, - egy vagy több személy – akik biztosan megállapítják a megszállottságot, és mértékétől függően űzést végeznek vagy kevéssé drasztikus módszerekkel érik el, hogy a démoni zaklató eltűnjön. Tehát ennek kimenetele nagyban függ az előbb említett mértéktől, a megszállottság súlyosságától.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL