REJTÉLY-MISZTIKA

4 titokzatos eltűnés, amire a mai napig nincs magyarázat

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára te is hallottál már furcsa történeteket, melyekben emberek nyomtalanul eltűntek, mintha csak a föld nyelte volna el őket. Ám nem egy tengeri eltűnésnek is lehettünk fültanúi, sőt, még a levegőben is tűntek el repülők. Ezek az esetek gyakran hagynak maguk után megválaszolatlan kérdéseket, néha azonban egészen döbbenetes dolgok történnek.

A tengeri eltűnések, noha lehetnek megmagyarázhatatlanok, nem feltétlenül rejtélyesek, az óceán ugyanis módfelett veszélyes hely. A hirtelen viharok, a rossz navigáció vagy a tapasztalatlan személyzet bajba sodorhatja a hajót, amely, ha egyszer lesüllyedt a mélybe, talán soha többé nem kerül elő, de úgy is eltűnhet valaki, hogy átesik a hajókorláton. Néha azonban érdemes elgondolkodni a történteken, mert egészen megdöbbentően alakulnak az események.

Ám nincs ez másként a szárazföldi eltűnésekkel kapcsolatosan sem. Rengeteg történetet lehet hallani, amikor egy ember elbúcsúzik a családjától, majd soha többé nem kerül elő, kámforrá válik. A történetek konkrét személyekről, helyekről és időpontokról szólnak ugyan, de ha valaki konkrétan utánanéz, kiderülhet, hogy már a megnevezett személyek soha nem léteztek, mindössze az emberek helyi legendákból szőttek valóságot. Sajnos akadnak azonban olyan eltűnések is, amelyeket bizonyítékokkal is alá lehet támasztani.

Olykor repülőkkel is történnek szörnyűségek. Meghibásodik a motor, kifogy az üzemanyag, hibás jeleket küldenek a műszerek, ezáltal eltéved a pilóta, esetleg nekirepül egy hegynek, vagy kilövik. Ha éppen távoli vidékeken jár a gép, évek telhetnek el, mire megtalálják, és kiderítik a baleset okát. Néha azonban előfordul, hogy nem sikerül megfejteni, mi történt egy-egy géppel vagy csupán egy-egy utassal.

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL