GYERMEK

Hogyan előzzük meg az influenzás megbetegedést? (X)

Szerző:
Szabó Anna
Közeledik a téli, influenzás időszak. A sok vírust és ezzel együtt a fertőző betegségeket az utcáról vagy a különböző közösségi helyekről hozzuk haza.

 

Tudtad, hogy a fertőzések 80 %-a érintés útján terjed?

Elég megfogni a buszon a kapaszkodót, az ajtó kilincsét a hivatalban vagy üzletekben, de a pénz is számos fertőzés forrása lehet, hogy a játszóházi játékokat ne is említsem.


Anyaként tudom, hogy nincs annál rosszabb, mikor a gyermekünk beteg!


Sokszor a még lappangó betegség tünetei nem mutatkoznak, de már fertőz. A végig tapintott játékokon megtelepszenek a vírusok és a következő mozdulatnál rátapadnak a kicsi kezekre, ami a nyálkahártyához érve azonnal bejut a szervezetbe.

Legnagyobb kincsünk az egészségünk. Nem elég a gyógyításra összpontosítani, a megelőzésre kell nagy gondot fordítanunk. Ebben segít nekünk egy olyan professzionális kézfertőtlenítőszer, ami megöli a vírusokat, gombákat és baktériumokat.


Itt a lehetőség arra, hogy a betegségek nagy része elkerülhető legyen!

A Germstar professzionális kézfertőtlenítőszer egy amerikai termék, amit az Egyesült Államokban számos helyen láthatsz. Hivatalokban, bankban, repülőtéren, de az otthonokban is előszeretettel használják. 

Ez az adagoló esztétikus, kis helyen elfér, színes, ezért is imádják a gyerekek.

A Germstar professzionális kézfertőtlenítő oldatot száraz kézfelületen kell használni. Célszerű hazaérkezés után azonnal, étkezés előtt vagy mosdóhasználat után. A szenzoros adagoló érintés nélkül, egy szenzor segítségével adagolja tenyerünkbe a kézfertőtlenítő oldatot, így nem képződik baktériumtelep a készüléken.


A Germstar kézfertőtlenítő oldat speciális összetételének köszönhetően ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól, 99,99%-os baktérium, vírus és gombaölő hatású. Használatát követően 3 órán keresztül véd a korokozóktól, ezzel egyedülállóan hosszan tartó védelmet biztosít a kórokozókkal szemben.

Az utántöltő zacskó 355 ml-es, ez kb.: 500 kézfertőtlenítési alkalomra elég.

A szenzoros adagoló nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért kiemelten hosszú élettartamú. Az áramforrást 4 db AA típusú elem biztosítja.


A készülék alján egyetlen gombnyomással beállíthatjuk a világítás funkciót! A készülékből ekkor kellemes világos fény árad, amely a sötétben is fényt biztosít számunkra.


A készülék oldalán egyetlen gombnyomással utántölthetjük a Germstar 59 ml-es kézfertőtlenítő spray flakonokat. A kézfertőtlenítő sprayt magunkkal vihetjük utazáskor, az autóban illetve használhatjuk bárhol egy azonnali kézfertőtlenítésre!


Előzd meg a betegségeket! Rendeld meg most saját részre vagy ajándékba!


Ajándékozz egészséget szeretteidnek!
www.germstararuhaz.hu

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL