KÖZÉRZET

Egészségesebb életet élni egyszerű! (X)

Szerző:
Szabó Anna
Ahogy a régi mondás tanítja: az vagy, amit eszel. Természetes alapanyagokból főzni nem bonyolultabb. És biztosak lehetünk abban, hogy mit eszünk! Gyakran olcsóbb is, ha magunk késztjük el a mandulatejet vagy az aszalt gyümölcs desszertet, mintha készen vásárolnánk.

 

A frissen préselt gyümölcs és zöldség-lé szó szerint az "éltető anyag", melyre a szervezet vágyik. Gyorsabban szívódnak fel az értékes vitaminok és tápanyagok a gyümölcsléből, mintha az egész gyümölcsöt fogyasztanánk. A Sana gyümölcsprések erős, lassan forgó csigát használnak, melyek gyengéden préselik ki az éltető nedveket a gyümölcsökből és zöldségekből, hőhatás vagy oxidációs hatás nélkül. A „sana" szó eredeti latin jelentése gyógyítani és ez a legfőbb célja minden SANA termékeknek – segíteni meggyógyítani a testet egészséges ételekkel.

Ha az sokféle gyümölcsön kívül, leveles és gyökér zöldségekből is szeretnél levet készíteni, megfelelő készülék szükséges. A Sana gyümölcsprések ebben jelentenek megoldást, mert az aprómagvas gyümölcsök mellett, akár búzafűből vagy egyéb levélzöldségből is képesek levet kinyerni, nemcsak a leggyakrabban használt alapanyagokból.


Készítsünk mandulatejet házilag!


A mandulatej méltán népszerű magtej. Alacsony szénhidrát szintje, vitamin tartalma segít az egészség megőrzésben. Fontos tudni, hogy a mandulatej a napi ajánlott E-vitamin szükséglet 50%-át tartalmazza, olyan antioxidánsok mellett, amelyek alapvetően szükségesek a bőr egészségéhez.

Áztassuk be a hámozott mandulát nyolc órára. Majd préseljük át a Sana 707 prés segítségével. Kevés levet és egy adag pépet kapunk. Következő lépésben keverjünk annyi vizet a mandulapéphez, hogy zabkása állagú legyen - 200 gr mandulához kb. másfél pohár vizet. Majd préseljük át újra a préssel és már kész is a mandulatej.

 

A Sana by Omega EUJ 707 vízszintes kialakítású egycsigás gyümölcsprés erősebb motorral felszerelve, amely alaposan préseli a zöldségek és gyümölcsök rostjait, teljesen kipréselve minden értékes vitamint, enzimet, és ásványi anyagot is. Még a búzafűvel is megbirkózik. A Sana by Omega EUJ 707 több mint egy egyszerű gyümölcsprés. Segítségével könnyen formázhatunk tésztát, készíthetünk vajat mogyorófélékből, őrölhetünk kávét és fűszereket, apríthatunk gyógynövényeket és a fokhagymát, készíthetünk bébiételt, jégkrémet és szójatejet.

 

Egészségesebb életet élni egyszerű!

Az aszalt gyümölcs és zöldség értékes, egészséges tápanyagforrás. Aszalással sok olyan értékes tápanyagot megőrizhetünk, mely a főzés során megsemmisül.

Az aszalás során sem cukor sem tartósítószer nem kerül az ételekhez, ezért igazán egészséges csemege az egész család számára!



Számtalan ezköze és módja is van az aszalásnak, mint az elektromos- vagy gázsütő, kemencében, szélben vagy napon szárítás. De egyik sem olyan hatékony, mint az aszaló készülékek. Ezek között is kiemelkedik az Excalibur aszaló. Az Excalibur ismerői szerint a valaha tervezett legjobb és legszélesebb felhasználást biztosító aszalókészülék.

A tartós használatot kínáló Excalibur aszalók jellemzője az egyszerű használat és prémium kialakítás. Az időzítő, a megfelelő légáram és a pontos hőfokszabályozás garantálja a tökéletes eredményt.

 

 

Aszalt Gyümölcstekercs készítés házilag!


1. Turmixoljunk le egy bögrényi magozott, felkockázott almát. Adjunk hozzá kevés vizet.
2. Turmixoljuk bele az áfonyát vagy a málnát.
3. Tegyünk az aszaló tálcára Paraflexx lapot, így nem folyik le a massza és könnyedén levehetjük és feltekerhetjük az elkészült csemegét.
4. Aszaljuk 51 C fokon 6-8 órán keresztül, amíg megbőrösödik

 


Az Eujuicers.hu célja, minőségi konyhai készülékekkel segíteni az egészséges életmódot a mindennapokban. Kérje szakértőnk tanácsát az igényeinek legmegfelelőbb készülék kiválasztásához!

 


www.sanaproducts.hu
www.eujuicers.hu
www.excaliburaszalo.hu

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL