Ayurvedikus hajfiatalítás a természet erejével - Nyereményjátékkal!

 

A rendszeres ápolás, és a hajápoló termékek gondos megválasztása nagyban hozzájárul a haj szépségének hosszú távú megőrzéséhez. Fontos, hogy a készítményeket fejbőrünk és hajunk aktuális állapota alapján válasszuk meg, és lehetőleg a természetes alapanyagokból készülő termékeket részesítsük előnyben, melyek hatékonyak, és nem terhelik szervezetünket és a környezetet.

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni a kérdőívben feltett kérdésekre. Így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 db ajándékcsomag egyikét, melynek tartalma:


1 db Dabur Vatika sampon (szabadon választott) és 1 doboz Garuda Ayurveda Spirulina Plus 60x >>>

Az Ayurvedikus hajápolásban gyógynövényeket és más tápláló, természetes hatóanyagokat használnak, és minden hajtípusra megtalálhatjuk a megfelelő ápoló készítményt, melyek komplex kezelésként (Dabur Vatika hajápoló család: hajkrémek, ápoló pakolások, hajolajok, samponok) vagy önmagukban alkalmazva is elősegítik a haj szépségének megőrzését.

A termékeket itt vásárolhatod meg >>>

Melyek ezek a természetes anyagok?

A természetes C-vitaminban gazdag amla gyümölcs (indiai egres) életre kelti a fakó, élettelen hajat. Táplálja a hajat és intenzív ragyogást biztosít, miközben véd a káros környezeti hatásoktól. Elősegíti a hajnövekedést és a hajszerkezet megújulását, a hajhagymák regenerálását. Használata biztosítja továbbá a napi stressz okozta feszültség oldását is, az elme tökéletes ellazulását, a nyugodt és pihentető alvást, a fejbőr egészséges állapotát.

A kókuszolaj a töredezett hajvégek és károsodott haj ápolására szolgál. Csökkenti a környezeti ártalmak, a festés, dauer káros hatásait, ápolja a hajat és a fejbőrt, elősegíti a haj növekedését.


A kaktusz erősíti a hajat, gátolja a hajvégek töredezését és a túlzott mértékű hajhullást.


A tápláló olíva, henna, aloe vera és mentaolaj a hajat intenzíven ápolják, élettelivé teszik a gyökerektől.


A citrom, joghurt és teafaolaj hatóanyagai kíméletesen, mégis eredményesen veszik fel a harcot a korpával, nem károsítják a fejbőrt és a hajat sem.


Fehérjében gazdag tojás és méz alkalmas a száraz, töredezett és károsodott haj megfelelő ápolására és regenerálására. Rendszeres használata helyreállítja a haj szerkezetét, élettel telíti és erősíti a kor, a hajkezelő eljárások és az időjárás (szél, UVB-sugárzás) okozta hatások miatt károsodott hajat.


A mandulaolaj kiválóan táplálja és jól hidratálja a száraz, durva tapintású hajat. Használatával a haj sima, természetes fényű és jól hidratált lesz.


A fekete kömény táplálja és hidratálja a hajat, hogy az egészségtől ragyogó és selymes tapintású legyen. Komplex védelmet és ápolást jelent a haj számára.


Az argánolaj a hajat selymessé, egészségtől ragyogóvá varázsolja. Különösen a száraz, töredezett hajra ajánljuk.

A termékeket itt vásárolhatod meg >>>

„Nagy hangsúlyt fektet az Ayurveda a hajunk és bőrünk belső táplálására is. Kiegészítő terápiaként, belső használatra a spirulina (kék-zöld alga) fogyasztása nagyon jótékony hatású a szervezünk általános megerősítésében és a hajszerkezetünk megújításában. A spirulina komplex táplálékot nyújt a szervezet számára. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaz: fehérjét (60%), aminosavat, béta-karotint, gamma linolénsavat és ásványi összetevőket (kalcium, kálium, vas, mangán, réz és cink). Lassítja az öregedést (antioxidáns), használatával a bőr és a haj is szebb, egészségesebb lesz. A Spirulina mellett az amla magas C-vitamin tartalmának köszönhetően segíti hajunk szépségének megőrzését, kiváló antioxidáns és segít a jó közérzet és az általános erőnlét fenntartásában és a betegségek megelőzésében." – fűzi hozzá Dr. Oberkamp Mária, ayurveda orvos, a Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány szakértője.

A termékeket itt vásárolhatod meg >>>

 

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen válaszolni a kérdőívben feltett kérdésekre. Így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 2 db ajándékcsomag egyikét, melynek tartalma:


1 db Dabur Vatika sampon (szabadon választott) és 1 doboz Garuda Ayurveda Spirulina Plus 60x >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL