A világ legszexibb fehérneműjét a világ legszebb hölgyeire! - Nyerd meg!

 

A megszületése óta a divatszakemberek által szinte megszámlálhatatlan alkalommal a világ legjobb fehérneműnek választott amerikai Baci Lingerie (ejtsd.: bacsi, a szó csókot jelent olaszul) napjaink egyik első számú fehérnemű divatdiktátora.

Két szóban összefoglalható üzleti filozófiájának („Megfizethető luxus" – „Affordable luxury") lényege, hogy nők milliói számára tegye lehetővé szerte a világon azt, hogy az igazán jó minőségű fehérnemű ne elérhetetlen luxus legyen csupán, hanem mindennapi viseletté válhasson.

A Baci Lingerie többek között azzal forradalmasította a fehérneműipart, hogy luxus minőségű termékeit megfizethető árakon és luxus környezetben kínálja. Ezért nem titkolt célja az, hogy az egész világon a legszebb üzletekben jelenjen meg.

Játssz velünk és nyerj!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 20 ezer FT értékű vásárlási utalványt a Baci Lingerie jóvoltából! >>>

Igazi csúcsdizájn! A modern és a barokk elemek tökéletes kombinációja, letisztult formák, időtlen elegancia és túláradó fény.

Már ezért is érdemes Baci Lingerie üzletekbe járni, pedig a lényeg nem ez. Hanem az, amit ezek a csodálatos díszletek rejtenek: a Baci Lingerie meseszép fehérneműi, műszempillái és fürdőruhái!

{KEPGALERIA}

 

Csak ámulunk és bámulunk. A legegyszerűbb hétköznapi, de mégis nagyon szexi bugyiktól és melltartóktól a legrafináltabb neglizsékig és csipkecsodákig minden darab választ ad arra a kérdésre, miért is a Baci Lingerie a világ legszexibb fehérneműje.

Megfizethető luxus

És hogy milyenek az árak? Abszolút megfizethetőek. Ez a Baci Lingerie koncepciójának legfontosabb eleme.

-Miért viseljenek a hölgyek gyenge minőségű vagy ódivatú fehérneműt, amikor ugyanazért az árért vagy még olcsóbban a Baci Lingerie luxus minőséget kínál – magyarázza Angelo De Luca, a vállalat kreatív igazgatója. A Baci Lingerie célja, hogy minden nő igazán nőnek, igazán magabiztosnak, igazán szexinek érezhesse magát attól a pillanattól kezdve, amikor reggel magára ölti fehérneműinket, egészen addig a pillanatig, amikor este vagy éjszaka leveti vagy jobb esetben (itt Angelo kacsint egyet sokat sejtetően...) leveszik róla. És közben egész napos kényelemben érezheti magát.

A csábítás persze az első pillantással kezdődik. Ezért a Baci Lingerie egyedülálló fehérnemű kínálatát ámulatba ejtő műszempilla kollekcióval egészítette ki. Több mint 200 féle könnyen kezelhető, egyszerűen felragasztható műszempilla a kristálykövekkel kirakottól a csillámoson át a madártollason keresztül a természetesig. Egyszerűen mindenki számára tudnak műszempillát ajánlani, melyet most sminktanácsadással együtt fel is helyeznek a vásárlóknak.

Miközben nézegetünk, feltűnik, hogy mennyien érkeznek az üzletbe párjukkal együtt.
- Ez így van – erősíti meg Angelo. Mind több férfi tudja már, hogy az igazán trendi hölgyek Baci Lingerie fehérneműt viselnek. Sikerült olyan környezetet teremtenünk, ahol a férfiak sem érzik feszélyezve magukat akár egyedül akár párjukkal látogatnak el hozzánk. Így aztán azonnal véleményt is mondhatnak egy-egy ruhadarabról.

Mert szexi fehérneműre minden nőnek szüksége van! A NŐ egyik fontos eszköze egy gyönyörű fehérnemű. Eszköz arra, hogy jól érezze magát a bőrében, és eszköz arra is, hogy ezt az őt szerető férfi is észrevehesse.

A Baci Lingerie sikerének titka, hogy komolyan gondolja azt, amit mond. Luxus minőségű fehérneműt kínál a mindennapokra megfizethető áron. „Csábíts, hódíts, hengerelj"- buzdítja a hölgyeket reklámjaiban, és ehhez megfelelő és „hatékony" eszközöket is kínál.

A világ legszexibb fehérneműje Pesten (Aréna Pláza) és Budán (Allee) is, vidéken Győrben várja rajongóit, sőt webáruházban is kínálja termékeit (www.bacihungary.com).

Tapasztald meg Te is a Baci Lingerie által nyújtott élményt!


Ha már nőnek születtél, akkor legyél Nő, és élvezd mindazt, ami a nőiesség megélésével jár!

Regisztrálj itt és megajándékozunk egy 10 %-os kedvezményre jogosító kuponnal >>>

 

Játssz velünk és nyerj!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet, így részt vehetsz a sorsoláson, és megnyerheted a 20 ezer FT értékű vásárlási utalványt a Baci Lingerie jóvoltából! >>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL