"Hmmm, de finom, Rádi!" - Készülj a karácsonyra a Rádi Pékséggel és NYERJ!

 

A francia bisztrók világát idéző hangulatból nem hiányoznak a különleges, magyar, német, svájci, olasz, francia receptek alapján készült töltött péksütemények sem. Mostanság, Advent idején Franzbrötchen, azaz fahéjas porcukorral töltött, vajas croissant is sül a folyamatosan használatban levő kemencében. Miközben sül, a vajas-fahéjas porcukor karamellizálódik, és ínycsiklandó, finom illat árasztja el a kemence környékét.

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki a kérdőívet és nyerd meg a 3 db 3.000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét, melyet a RÁDI Pékség III. került, Selmeci utcai üzletében tudsz levásárolni! >>>

De természetesen sok más, dúsan töltelékes, édes és sós péksütemények, croissantok, pogácsák, leveles ropogós csigák várakoznak arra, hogy a vásárlók kosarába kerüljenek. A zöldséges, baconös vagy lazacos töltelékkel készülő quiche lorrainek (ejtsd: „kis loren") beillenek akár egy kisebb ebédnek is. A quiche sorozat a francia konyhát képviseli: omlós tészta kosárban, mártásos töltelék átsütve, a tetején rápirult sajttal.

A sós péksütemények közül a Rádi Kifli az első számú kedvenc. Bizony ez a jó, békebeli „tejivós" kifli, amibe már hazafelé útközben beleharapunk, egyszer, és még egyszer...
A perec állványról mosolyognak a barna perecek a belépőre. A Barna perec több néven is ismert: bécsi perec, lúgos perec, sváb perec, bajor perec. Nemcsak dekoratív és ízletes, hanem jótékony hatással van egészségünkre is. Mivel az emberi test kémiája szerint savas, és a túl sok sav előnytelen, a lúgos élelmiszerek helyreállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát.

A Rádiban fontos a vásárlók egészsége. Csakis és kizárólag egészséges és kiváló alapanyagokat használnak fel. „Kiváló termékeket csak kiváló alapanyagokból lehet előállítani" – ezt vallják az egri központban is. Az egészséget nem lehet megvásárolni, de a titok egyszerű: oda kell magunkra figyelni. A kenyér, amit szinte minden nap fogyasztunk, az egészség szimbóluma is egyben. A Rádiban huszonötféle kenyér közül választhat a vásárló, és mindegyik egészséges, kiváló alapanyagokból készült.

A hagyományos, kovásszal dagasztott kenyerek mellett megtalálhatók a palettán a reformtáplálkozás hívei által keresett, különböző magvakból készült, rost dús kenyerek, és a nagyon sűrű, szinte fekete kenyerek is, mint például a karácsonyra megjelent Kelta kenyér, amely teljes kiőrlésű tönkölylisztből készült, ezen kívül van benne: tönkölypehely, tönkölykovász, tönkölybúzacsíra, napraforgómag, kukoricadara. Sűrű szerkezetű kenyér, zabpehellyel a tetején. Sokáig megőrzi az állagát és élvezeti értékét.

A Rádi Pékségnek van olyan kenyere is, amelyben egyesül a hagyomány és a modern szemlélet. Ilyen például az igen népszerű Csicsókás kenyér, amelynek a csicsókagumó miatt magas az inulin (probiotikum) tartalma, ezért jótékony hatással van az emésztésre. A Glyx diétás kenyeret a fogyni vágyók és cukorbetegek egyaránt fogyaszthatják. Teljes kiőrlésű rozstöretet, búzalisztet, rozslisztet, teljes kiőrlésű zablisztet, búzakorpát, zabkorpát, lenmagot, csicseriborsót, kukoricacsírát, almarostokat, borsórostokat, algakivonatot, zöld citromot, citromlevet tartalmaz.

Már érkeznek a karácsonyi kenyér és péksütemény megrendelések a Rádiba. A vásárlók megadják a napot és az órát, amikorra az eladó pékek kisütik a kért finomságokat.

A rádisok az egészséges életmód elkötelezettjei. Ennek megfelelően a Rádi üzletekben forgalmazott tejtermékek is ehhez a kategóriához tartoznak. A valódi gyümölcsökkel ízesített BIO tejtermékek, csak gyümölcscukrot tartalmaznak. A garantáltan tartósítószer-mentes, közkedvelt gomolya sajtok is egy bükki őstermelőtől érkeznek a Rádi üzletekbe különböző ízesítésekben: lilahagymás, fokhagymás, zöldfűszeres, natúr. A karácsonyi asztalra finom előétel is lehet a finom gomolyák bármelyike.

A Rádiban gondolnak a fogyókúrázó vendégekre is. Számukra az F2, azaz Fitt és Finom termékcsalád biztos siker. Csak annyi gyümölcscukor van az F2 Rádi termékekben, amennyit a bennük töltelékként használt gyümölcs tartalmaz. E termékcsaládon belül a legnépszerűbbek a Bodzás-lime-os -túrós levél, az Epres-rebarbarás párna és az Almás-mákos párna.

A Selmeci utca 19-ben található kis Rádi Pékségben szívesen elidőznek a vásárlók egy kis beszélgetésre, a kisgyermekes anyukák is megpihenhetnek picit egy finom kávé vagy tea, hozzá egy ízletes Rádi cukrászsütemény mellett, amíg a gyerekek játszanak vagy rajzolgatnak.

A cukrászsütemények is rendelhetők egyébként időpontra, mint például a Nagy csokis kuglóf. Sőt, mélyhűtött változatban is kaphatóak a cukrász termékek is. Nem kell mást tenni, mint mélyhűtött állapotában megvásárolni, hazavinni és szobahőmérsékleten felengedni hagyni, és már fogyasztható is: friss, puha, ízletes. Főleg a Rádi piték kelendőek így karácsony idején, no és persze a kihagyhatatlan Rádi beiglik, telis-tele dió vagy mák töltelékkel. Aki egyszer kipróbálta, az vissza fog jönni ismét érte!

A házi rétesekből is lehet rendelni a karácsonyi asztalra, túrós, meggyes-mákos és almás-mazsolás változatban. Pár napja egy kisfiú benyitott az üzletbe, beleszippantott a fahéjas-almás illatú levegőbe, és így kiáltott fel: „Hmmm, de finom, Rádi!"

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!

Töltsd ki helyesen a kérdőívet és nyerd meg a 3 db 3.000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét, melyet a RÁDI Pékség III. került, Selmeci utcai üzletében tudsz levásárolni! >>>

 

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL