SZÓRAKOZÁS

Útikönyvek az Alexandra Könyvkiadótól

Szerző:
Szabó Anna
Utazni készülsz? Az Alexandra Könyvkiadó segítségedre lesz ebben. Útikönyvei használatával most nyolc gyönyörű hellyel ismerkedhetsz meg.

1.) Kathy Arnold:
London
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft

Piros emeletesbuszon várost nézni a Tower Bridge árnyékában, miközben bobbyk irányítják a fordított forgalmat, majd ezután egy délutáni tea, pihenés és irány az éjszaka, kezdődhet a "pubtúra". Ha ugyanezt átélné, vigye magával könyvünket, mely segít a tájékozódásban, a kultúra megismerésében, a helyi specialitásokban. Egyszóval mindent tud.





2.) Eric Bailey – Ruth Bailey:
New York
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft

Járt már a Times Square-en? Látta már a Szabadság-szobrot? Kocogott már a Central Parkban? Táncolt már a Carnegie Hallban? Egyszóval: volt már New Yorkban? Ha nem, és elutazna, segítségére lesz kiadványunk a benne található látnivalók, útvonalak, térképek, fontos információk leírásaival. Útra fel!





3.) Elisabeth Morris:
Párizs
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft


Harmonikaszóra andalogni a Szajna partján, miközben az Eiffel-torony árnyéka földre vetül, majd a Champs Elysées-n taxiba szállni és a diadalív melletti szűk utcába hajtatni egy sanzonestre, majd bort kortyolva a kivilágított Párizs látványára belefolyni az éjszakába. Aki kedvet kapott, vigye a könyvet is magával a látnivalók, tudnivalók, nevezetességek, kultúra megismerése végett.





4.) Lindsay Bennett:
Horvátország
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft

Zágráb, Isztria, Dalmácia, a hosszan elnyúló tengerpart, a kis szigetek, a piros háztetők, az élénk kávéházi élet, az olajfaligetek, a római kori Pula Horvátország vérkeringésének szerves részei. Az útikönyvet, melyben minden információ megtalálható az országhoz, a világ legjobb utazási szakértői készítették.





5.) Ben Davies:
Thaiföld
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft


Thaiföldről sokaknak csak a thai-chi és a thai boksz jut az eszébe, pedig jóval több ennél. A Távol-Kelet ezen gyöngyszeme rengeteg kulturális és földrajzi csodával kecsegtet, ha ellátogatunk oda. A hasznos kézikönyv az utazást teszi teljessé fontos háttér-információkkal, a látnivalók bemutatásával, gyakorlati tudnivalókkal.





6.) Louis James: Prága

130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft

A Károly-híd, a habos sör, a Táncoló Ház, a Moldva, a Skodák, a Szent György-bazilika, Franz Kafka, az utcai zenészek, a Dvorák múzeum, a Vencel tér mind-mind a "meseváros", Prága szerves részei. Ha meglátogatná, vigye magával hasznos útikönyvünket, mely sok mindenben segít tájékozódni.





7.) Paul Duncan:
Róma
130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft


Colosseum, Szent Péter-bazilika, Vespák, a Trevi-kút, Forum Romanum, a Spanyol lépcső, Vatikán, a Lazio, a pizzaillat, Fellini.. Hát persze, hogy Rómában vagyunk. És hogy utazásunk teljes legyen, használjuk ezt az útmutató könyvecskét mely a látnivalókat, szálláshelyeket és számos fontos tudnivalót tartalmaz.





8.) Susie Boulton: Velence

130x190 mm, 192 oldal, ára: 1.999,- Ft

Gondolák, karnevál, lagúnák és Szent Márk tér. Hol is vagyunk? Nem kérdés, mindenki tudja, Velencében. Ám ahhoz, hogy ezeket az ismertetőjegyeket ne csak könyvekből tudjuk, el kell utazni és meg kell csodálni őket. Ha így dönt, akkor ne hagyja otthon hasznos kiadványunkat, melyben a következőkről is tájékozódhat: látnivalók, útvonalak, tudnivalók ötletek.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL