Napi horoszkóp - 2015-11-22

Kos

Kedves Kos! A mai nap az érzelmek és szenvedélyek jegyében telik. Ha van partnered, ma nagyon sok olyan programban vehettek részt, melynek a szerelem köré csoportosulnak. Adódhat azonban egy váratlan probléma, melyhez segítséget kell igénybe venned.

Bika

Kedves Bika! Végre megjött a kedved ahhoz, hogy kimozdulj, és aktívabban töltsd a vasárnapot, az általános begubózás helyett. Családoddal módfelett kellemesen tölthetitek az időt, ha olyan programot szervezel, ami szellemi erőpróbákhoz kapcsolódik.

Ikrek

Kedves Ikrek! Talán kicsit túlzásba viszed most az új elhatározások megvalósítását. Minden percedet lekötik azok a gondolataid, amikkel szeretnéd megoldani a rád váró nehézségeket. Próbálj meg inkább kikapcsolni, a pihenés ugyanis többet segíthet, mint a fáradtságig tartó tervezgetés.

Rák

Kedves Rák! Kicsit elkényelmesedtél mostanában, és ez sajnos a következő napokra is rányomja a bélyegét. Nehezebben veszed majd fel a ritmust a jövő héten és emiatt nagyon enerváltnak, kedvtelennek érzed majd magad. Egy kis meditációval, jógával, vagy egyéb sportokkal sokat lendíthetsz energiádon.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne keseredj el, ha úgy érzed minden balul sült el. Te magad fogsz a legjobban csodálkozni azon, hogy mennyire másképp alakulnak végül a dolgok, mint amire a leginkább számítasz. Erre szokták azt mondani, hogy „minden rosszban, van valami jó.”

Szűz

Kedves Szűz! Kapd össze magad, mielőtt teljesen elmenne a kedved a társaságtól. Túlzottan belemerültél saját problémáidba, és már-már az önsajnálat szintjére jutottál. Jobban tennéd, ha megpróbálnád elfoglalni magad valami egészen szokatlan tevékenységgel, vagy ha belevetnéd magad valami megtanulásába.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minden, amit a napokban cselekszel, később a javadra fog válni. Használd ki ezt a termékeny időszakot, és minden régóta húzódó elintéznivalón próbálj mihamarabb túlesni. Meglátod mekkora sikerélményben lesz ez után részed.

Skorpió

Kedves Skorpió! Hajlamos vagy ok nélkül, szinte teljesen felhergelni magad. Valahogy vágyódsz arra, már-már betegesen, hogy kiadd elfojtott dühödet. Úgy érezheted, neked ez jár, és semmi sem tarthat vissza attól, hogy egy kiadós morgolódásba fogj. Vigyázz azonban, mert ez nem vezethet semmi jóra.

Nyilas

Kedves Nyilas! Gondolatban már tudod mit kéne tenned, hogy elérd céljaidat, de egyszerűen nem tudod, hogyan fogj hozzá. Több lehetőség is kínálkozik, de a bőség zavarában képtelen vagy választani közülük. Akár hogy is döntesz, már jó úton haladsz, hiszen végre megtetted az első lépést.

Bak

Kedves Bak! Hidd el, hogy nem mindenki lehet tökéletes. És ez nem is baj. Nem kell feltétlenül tökéletesnek vélt barátokkal körülvenned magad, hiszen sokszor hibáink erényekké is kovácsolódhatnak. Ne feledd, a tökéletesség relatív és megítéléseink is változhatnak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Tele vagy jobbnál jobb ötletekkel és szinte szárnyal a fantáziád. Most kellene belefognod valamilyen alkotó tevékenységbe, hiszen szinte mindent könnyedén sikerre vihetsz. Életfelfogásodban gyökeres változások következhetnek be.

Halak

Kedves Halak! Soha ne mondd, hogy soha és ne ítélj elsőre. Egy ismerősödben nagyon pozitívan csalódhatsz, ha megfontolod ezt a tanácsot. Ugyanakkor vigyázz azzal is, hogy túlságosan ne nyílj meg minden ember előtt, hiszen hajlamos vagy túlzottan megbízni másokban és ez veszélyes lehet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL