November - Erszényes sün

 

Ingerlékeny, rettenthetetlen ember hírében állsz, nem tűröd az igazságtalanságot. A képességeidet leginkább az igazságszolgáltatásban, jogi pályán, vagy a rendőrségnél kamatoztathatod a legjobban. Nagyon lényeges apróság a számodra, hogy fontos legyen számodra az a feladat, amivel éppen foglalkozol.


Mit várhatsz év végéig: úgy néz ki a dolog, hogy könnyen pozícióváltásban lehet részed, amitől az elején tartasz majd picit, ugyanakkor érdemes lesz belevágnod. Emellett már várod nagyon a közelgő ünnepeket, és azt, hogy kicsit a szeretteiddel törődhess. Nagy családi látogatások jegyében zajlik majd szinte az egész december.


Mire ügyelj: hajlamos vagy az ünnepek előtt túlzottan kiköltekezni, erre ügyelj kicsit, hogy ne tedd. A munkahelyeden is nagy volt a hajtás az utóbbi hetekben és hónapokban, így érdemes kilátogatnod az őszi és téli vásárokra, jót fog tenni neked.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL