Október - Emu

 

Szinte természetfeletti képességed van ahhoz, hogy ráérezz dolgokra. Imádsz társaságban, főleg annak a középpontjában lenni. Az életet úgy szereted, ahogy van, ezért a különböző helyzeteken sem problémázol túl sokat. Optimista életszemléleted sokat segít abban, hogy gyorsan talpra tudj állni és továbbléphess, ha szükséges.


Mit várhatsz év végéig: bármibe is fogsz, sikerülni fog. Remek üzleti érzéked mellett a jó megérzéseid is mindig kedvezően kamatoztatod. Emellett egy szenvedélyes szerelem fog betoppanni hozzád december elején. Eleinte megriadsz majd a hirtelen feltörő érzéseidtől, ám végül hagyod majd magad sodródni az eseményekkel.


Mire ügyelj: figyelned kell arra, hogy ne dönts mindig túl hirtelen, mert bár a megérzéseid sokszor stimmelnek, érdemes megfontolnod a dolgokat. A karácsonyi ajándékozást igyekezz megtervezni, mert sokszor marad az utolsó napokra.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL