Szeptember - Gyík

 

Ellenségeid elől bármikor képes vagy elbújni, ha a szükség úgy kívánja. A bennszülöttek véleménye szerint zárkózott ember vagy, legbelül maximalista és a tökéletességre törekszel. Ez nagy előny lehet a vezetői pozíciók betöltésekor. Nem keltesz feltűnést, mert jobban szereted inkább kívülállóként megfigyelni a dolgokat.


Mit várhatsz év végéig: ha még nem léptél előre a ranglétrán, az elkövetkező időszak egészen biztosan tartogat előrelépést a munkád során. De az is könnyen megtörténhet, hogy nem pozíciót váltasz, hanem munkahelyet. Szeretsz új dolgokat kipróbálni, fejest ugrani az ismeretlenbe. Egy flört is ígérkezik év vége felé.


Mire ügyelj: nem szabad mindig mindenben kockáztatnod, ez ugyanis óhatatlanul stresszel jár. Képes vagy gyorsan jó döntéseket hozni, de mégis, érdemes olykor megfontolni a dolgokat. Ne hagyd, hogy egy lángolás feldúlja szerelmi életed.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL