Június - Kacsacsőrű emlős

 

Majdnem minden új ismeretet rendkívül rövid idő alatt képes vagy elsajátítani, emiatt könnyen helyt állsz az új feladatkörökben. Jó a humorod, kifejezetten szeretsz sziporkázni, a társaság középpontjában lenni. A magányt és a csendet nehezen viseled, mert tele vagy életerővel. Ismeretlen helyzetben könnyen feltalálod magad.


Mit várhatsz év végéig: a sikeres tavaszi és nyári időszak után nem biztos, hogy ősszel minden úgy alakult, ahogyan szeretted volna. Egy tervezett utazás is meghiúsult, és a novemberi hónap sem lesz mindig könnyű a munka terén. Ugyanakkor decemberben újabb sikerszéria következik, amibe belefogsz, sikerül.


Mire ügyelj: az egészséged általában rendben van, de mivel az utóbbi időszakban túlzottan kimerültél, igyekezz kicsit feltöltődni a családod körében. November ugyanis tartogat pár nehézséget, de az ünnepeket kellemesen töltöd, sikerrel zárod az évet.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL