A 3-as személyes év - Egzisztencia és kreatív sikerek

 

Egy boldog év következik, de ez inkább a magánéletre jellemző. Elérkezett az ideje, hogy szelektálj az ismerőseid, barátaid között. Gyakran veszed azon észre magad, hogy teszteled a körülötted élőket. Inkább új emberek felé vonzódsz majd, és kellőképpen kiszélesíted baráti körödet, de csak a számodra megfelelő személyekkel fogod körülvenni magad. A romantika, és a szerelem időszaka ez. Éled az életedet, habzsolod az élvezeteket még akkor is, ha később ezért nagy árat kell fizetned. Sokkal társaságkedvelőbb vagy, mint az előtt, és a felelősségérzeted is csökken. A körülmények arra késztetnek, hogy erődön felül vállalj, és teljesíts.

Állandóan vágysz a szabadságra, kikapcsolódásra, szíved szerint teljesen elengednéd magad, és csak a pillanatnak élnél. Ne engedj azonban önmagad csábításának, próbálj ellenállni a kísértésnek, és tartsd szem előtt a céljaidat. Ez az év nagyon kedvező időszak arra, hogy fejleszd kreatív tehetségedet, különösen a művészetekkel kapcsolatban. Amíg a magánéleted kedvezően alakul, katasztrofális lehet viszont az üzleti életed. Egy komolytalan hozzáállás, egy hirtelen meghozott döntés végzetes lehet, és egy tollvonással áthúzhatja terveidet. Ez az év valószínűleg nem fog kedvezni a pénzügyeidnek, a következő évek viszont kárpótolnak majd a kellemetlenségekért.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL