A 2-es személyes év - Együttműködés, és várakozás

 

Ez az időszak két részből fog állni. Az első részt a várakozás jellemzi, ki kell várnod tehát a megfelelő időt ahhoz, hogy egy jobb, és kellemesebb életet élhess. A második részben találod meg igazán önmagad, és rohamos fejlődésnek indulsz. Olyan kapcsolatokat alakíthatsz ki, amelyek a jövőben hihetetlenül nagy segítségedre lesznek. Ez az év a felhalmozás és a gyűjtögetés éve minden szempontból. Türelmesnek kell lenned, idővel beérik munkád gyümölcse.


Ez az év kellőképpen próbára teszi önuralmadat. Arra azonban kiválóan alkalmas, hogy megtanulj másokkal együttműködni. Valószínűleg nehéz lesz, főleg akkor, ha a múltban mindig egyedül dolgoztál. Maradj nyugodt minden helyzetben! Ez alatt az időszak alatt megtapasztalhatod az idegfeszültség minden formáját, hajlamos lehetsz a depresszióra. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen mindez csak átmeneti állapot. Nagyon mély kapcsolat alakulhat ki akár a jelenlegi partnereddel, akár egy új személlyel. Még házasság is szóba jöhet. Ha már házas vagy, akkor a kapcsolatotok még jobban elmélyül.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL