Napi horoszkóp - 2015-11-12

Kos

Kedves Kos! Szerelem csütörtök ez a javából. Ismét felébrednek vadászösztöneid, és egy újabb „trófeával” gyarapodik gyűjteményed. Különösebb érzelmet nem vált ki belőled a kaland, amely nem több hirtelen érzéki fellángolásnál. Mégis elégedettséget, sőt büszkeséget érzel, hiszen képes vagy bevenni akár a legerősebb várat is.

Bika

Kedves Bika! Irigyeid úgy képzelik, hogy sikereidért nem sokat tettél. Ne magyarázkodj, meggyőzni úgysem tudod őket. Reménytelen vállalkozás! Tedd a dolgod szakadatlan, ők meg had fecsegjenek arról, hogy mit is kellene tenniük, és miért nem teszik, amit pedig kellene. Ma a tetteid beszélnek helyetted.

Ikrek

Kedves Ikrek! Meglepetésszerűen ér az a hír, hogy el kell utaznod, és bár nem vagy abban a helyzetben, hogy visszautasítsd, mégis ezt tennéd legszívesebben. Egyedül kell menned, pedig nem rajongsz a gondolatért, hiszen télen szívesebben tartózkodsz otthon. Ráadásul olyan feladat vár rád, amelyben nem vagy biztos, meg tudod-e oldani.

Rák

Kedves Rák! Ma semmi különös nem történik veled, és ez nyugtalanná, levertté tesz. Nem hogy örülnél, hiszen rád fér a pihenés! Lelkileg, szellemileg meglehetősen megviselt vagy az utóbbi hetekben. Ez a megfoghatatlan, kellemetlen hangulat túlságosan is a hatalmába kerít, és minden tettedre rányomja bélyegét.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán küzdelemre termett, és nem is futamodik meg egykönnyen. Mégis feldühíti, ha akadályok kerülnek útjába. Pedig annál értékesebb a győzelem, minél több áldozatot kíván. Képzeld azt, hogy már túl vagy rajta, nyújtózz el, és adjon erőt, hogy gondolatban már a célban látod magadat.

Szűz

Kedves Szűz! Mint minden rendes ember, végzed a munkádat, de gondolatban egészen más helyen jársz. Délután úgy érzed, mielőbb szeretnél hazakerülni, pedig ez egy mulatozás miatt meglehetősen kitolódik majd. Egész jól összejön a kis társaság, kellemes légkörben folyik a beszélgetés, és persze az italozás is.

Mérleg

Kedves Mérleg! Új távlatok nyílhatnak meg előtted, ha jól hasznosítasz egy nem várt hírt. Még csak segítségre sem lesz szükséged, a dolog magáért beszél. Különben sem célszerű azonnal bevonni idegeneket minden munkádba, hiszen sosem tudhatod, hogy valaki nem használ-e fel akár csak egy apró részletet is ellened.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nincs miért szépíteni a dolgot, ma nagyon csúnyán becsaptak. Nem magadat kell okolnod, hiszen tehetetlen voltál egyesekkel szemben. Talán csak naivságodért és hiszékenységedért tehetsz magadnak szemrehányást. Ezen azonban nem tudsz változtatni, hiszen személyiségedből fakadnak e tulajdonságok.

Nyilas

Kedves Nyilas! A mai nap nyugalmasabb, ezért elengedheted magad. Bizonyos dolgokban azonban légy elővigyázatos, óvatos: semmilyen ügyben ne határozz véglegesen, és ne kezdj bele mély és bizalmas viszonyba. A mai napon inkább a lelki történéseknek jut a főszerep, a következtetések levonásához szükséges érlelődés időszaka ez.

Bak

Kedves Bak! Most van értelme komolyabb tanulmányokba fogni. Amit az elkövetkező néhány hétben tanulsz, maradandó, és évekre szólóan biztosítja az irántad való szakmai érdeklődést. Olyan szakterületet válassz, ahol viszonylag kevesen produkáltak még eredményeket, ami egészen újszerű, amiben unikumnak fogsz számítani.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ember tervez, Isten végez! Az eszes ember persze csak annyit próbál egy nap során megcsinálni, amennyit még meg lehet. Te azonban mindig túllősz a célon, mindig többet akarsz, mint amennyi 24 órába belefér. Így aztán örökké kapkodsz, hajtod magad, ámbár jól tudod, siralmas vége lesz egyszer ennek.

Halak

Kedves Halak! Az első dekádbeli Halakra valóságos sikersorozat vár az elkövetkező napokba. Mielőtt azonban kitörő ujjongásba kezdenél, okosabb, ha kellő higgadtsággal végiggondolod a dolgokat, és lelkiekben felkészülsz az események elviselésére. Hiszen a siker rengeteg csapdát rejthet magában: gőg, irigység, önhittség, stb…

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL