SZÁMMISZTIKA

A 11 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

Mi ez a zümmögés, amit hallok? Talán a 11-es szám elektromossága, amint átáramlik ezen az épületen. A 11-es számú lakóhelyek gyakorlatilag zümmögnek a bennük folyó aktivitástól, tele vannak inspirációval és kreativitással. Az emberek folyamatosan jönnek-mennek, és mindenki szívesen látott vendég itt. A szabad szemmel is látható aktivitás mögött titkos támogató hálózat rejtőzik.

A 11-es épület lakói általában vezetnek, bátorítanak, tanítanak, segítenek, gyógyítanak és inspirálnak az átlagos jószomszédi viszony álarca mögé rejtőzve. Ezek a házak eklektikusnak is mondhatók bizonyos szempontból: olyanok, mintha úgy foltozták volna össze a részeiből, és mintha folyamatosan dolgoznának rajta. Nagyszerű művészek, írók, tanítók, idegenvezetők, tanácsadók és hivatásos szórakoztatók számára.

A 11-es számú lakhely vadonatúj élményeket és tapasztalatokat tartogat; új ötleteket, új kapcsolatokat, új üzleti terveket, új szabadságot, amely felváltja a régi állapot kötöttségeit. Az élet itt világos, nyitott és aktív. A lakók erős vágyat éreznek arra, hogy újabb vagy erősebb függetlenséget vagy önállóságot érjenek el. Lehet, hogy elkezdenek sportolni, vagy másfajta önfejlesztő módszerekbe kezdenek, hiszen semmi sem kerülheti el a 11-es szám tökéletességre irányuló vágyát.

Általában nem lesz túl sok vendég az ilyen házban, hiszen a lakók szinte mindig a munkahelyükön vagy az iskolájukban vannak, ahol rengeteget dolgoznak. Az életet az ambíció, a magabiztosság, az inspiráció, a születés, az öntökéletesítés, a függetlenség és az aktivitás fogja jellemezni itt. Nagyszerű sportolók, tanulók, vállalkozók, utazók, valamint szingli vagy független emberek számára.

A 11-es számú lakóhely régies vagy otthonos, akármekkora is legyen. Van valamilyen kisugárzása vagy vonzereje, és a lakói folyton javítgatni akarják, és apróbb fejlesztéseket végeznek itt-ott. Valószínűleg tartozik hozzá kert is, vagy legalább virágok vannak az ablakban. Ezt a helyet jól használják, és teljesen ki is használják. A lakók segítőkészek, és támogatnak másokat olyan módon, ami egyensúlyba hozza az érzelmeket.

Ebben a házban elsődleges jelentőséggel bír az emberi kapcsolatokkal való törődés, és sokszor esik szó erről a témáról. Ez a tökéletes családi otthon, ahová a gyerekek visszajárhatnak meglátogatni a még mindig itt élő szüleiket. A nosztalgia, a gyűjtőszenvedély, a kisállatok, a virágok, a tanácsadás, a kertészkedés és a kapcsolatápolás nagyon jól illik ehhez a helyhez. Nagyszerű tanárok, tanácsadók, szociális munkások, kertészek, nagyszülők, anyák és „foltozgatók” számára, beleértve azokat is, akik a garázsban vagy a padláson szeretnek mindenfélét barkácsolni.




Vissza a cikkhez  »


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL