SZÁMMISZTIKA

A 4 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 4-es számú lakóhely rendet, rutinszerűséget, időbeosztást, gyakorlatias munkát, földi kényelmet, stabilitást, hűséget, kiszámíthatóságot és biztonságot hordoz magában. A család, az üzlet vagy kapcsolatok építése nagyon jól működik itt, mivel megalapozottság sugárzik a helyből, ami türelmet, megértést és toleranciát szül.

Nagyon sikeres lesz itt mindenféle földdel kapcsolatos tevékenység, mint például a kertészkedés, az építkezés vagy az épülettervezés, és maga a ház is nagyon jól meg van építve, és tartós. Az itt töltött időkre úgy emlékeznek a volt lakók, mint a folyamatos fejlődés és a tartós kapcsolatok éveire. Nagyszerű könyvelők, építési vállalkozók, diákok, építészek, praktikus emberek, kertészek, kézművesek, szakácsok és banki menedzserek számára. A 4-es számú lakóhely a lépésről lépésre történő fejlődést és a célorientált embereket támogatja.



Vissza a cikkhez »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL