SZÁMMISZTIKA

A 3 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük a befolyásukat.

 

A 3-as számú lakóhely nagyon boldog és örömteli hely. Nem mintha soha nem fordulna elő boldogtalanság, de a lakók alapvetően tele vannak jókedvvel, és a számos családtag és látogató is remekül érzi magát benne. Ezen a helyen a pozitív hozzáállás rendkívül erős, és szinte kézzel tapintható a kreativitás

A művészek, a költők, az írók, a színészek és az álmodozók csapatostul sereglenek a 3-as számú lakóhelyekre, és a gyerekek is nagyon boldogok ezeken a helyeken. A 3-as számú házak berendezése és díszítése a lakók kreativitását tükrözi, bármilyen is legyen az ízlésük – a vad eklektikustól a hagyományosig. A fontos az, hogy hogyan néz ki a hely. A lakók vágyat éreznek majd arra, hogy a házuk a lehető legjobban kiríjon a környező épületek közül, akár az egyediségével, akár a gazdagságával. Nagyszerű hivatásos szórakoztatók, szerzők (vagy levélírók), társaságkedvelő emberek, művészek és politikusok számára, valamint mindenki más számára is, aki bármilyen fajta kommunikációval foglalkozik, beleértve az órákig történő telefonálgatásokat is.



Vissza a cikkhez »


 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL