SZÁMMISZTIKA

Az 1 és a lakhelyed

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának bizonyíthatóan nagy jelentősége van, amit főleg akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakások és a hotelszobák esetében természetesen ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk bennük ahhoz, hogy észrevegyük befolyásukat.


Az 1-es számú lakhely vadonatúj élményeket és tapasztalatokat tartogat; új ötleteket, új kapcsolatokat, új üzleti terveket, új szabadságot, amely felváltja a régi állapot kötöttségeit. Az élet itt világos, nyitott és aktív. A lakók erős vágyat éreznek arra, hogy újabb vagy erősebb függetlenséget vagy önállóságot érjenek el. Lehet, hogy elkezdenek sportolni, vagy másfajta önfejlesztő módszerekbe kezdenek, hiszen semmi sem kerülheti el az 1-es szám tökéletességre irányuló vágyát.

Általában nem lesz túl sok vendég az ilyen házban, hiszen a lakók szinte mindig a munkahelyükön vagy az iskolájukban vannak, ahol rengeteget dolgoznak. Az életet az ambíció, a magabiztosság, az inspiráció, a születés, az öntökéletesítés, a függetlenség és az aktivitás fogja jellemezni itt. Nagyszerű sportolók, tanulók, vállalkozók, utazók, valamint szingli vagy független emberek számára.



Vissza a cikkhez »


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL