SZÁMMISZTIKA

Lakhely és számmisztika

Szerző:
Szabó Anna
Lakóhelyünk számának nagy jelentősége van, amit akkor veszünk észre, ha már egy ideje ott élünk. A bérelt lakás esetében ugyanezt tapasztalhatjuk, ha elég sokáig maradunk benne ahhoz, hogy észrevegyük befolyását.

 

Gondolj vissza az összes eddigi lakhelyedre! Mindegyiknek volt valamilyen személyisége. Volt köztük olyan, ami csendesebb és otthonosabb volt, és amelyikben akkor éltél, amikor elégedett voltál, amikor iskolába jártál, vagy amikor éppen nagyon magányos voltál. Volt olyan is, amelyik világosabb, nyitottabb és hívogatóbb volt, és úgy tűnt, hogy a gyerek összes barátja, a rokonok és a szomszédok is ugyanígy vélekednek róla. Valószínűleg egészen másképpen akartad berendezni azt a helyet, és amikor ott éltél, az életed aktívabb volt, több időt töltöttél társaságban, és gyakran jöttek-mentek a vendégek.

A lakhelyed számát úgy kaphatod meg, ha a lakcím minden egyes számjegyét összeadod. Ha az így kapott szám kétjegyű, akkor annak a számjegyeit is add össze egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz eredményként – kivéve akkor, ha a kapott kétjegyű szám valamelyik mesterszám (11, 22 vagy 33) lett.

Ha például a házszámod 30/6, akkor a lakóhelyed száma:

3 + 0 + 6 = 9.

Ha azonban a 16-os szám alatt laksz, a nyolcadik emeleten, a 22-es lakásban, akkor a lakóhelyed száma:

1 + 6 + 8 + 2 + 2 = 19,
1 + 9 = 10,
1 + 0 = 1.

Ha a kapott szám 11, 22 vagy 33, akkor annak már ne add össze a számjegyeid, mert ezek önmagukban álló számoknak számítanak a numerológiában. Ezekben az esetekben az egyes számjegyek is külön jelentőséggel bírnak, nem csupán az összegük – vagyis a számjegyek, és a számjegyek összege együtt határozza meg a szám jelentését.

A lakóhely száma alapvetően meghatározza a hely energiáját

Sokszor előfordul, hogy olyan lakhelyet tartunk vonzónak, amelynek a rezgése valamilyen fontos módon egyezik a saját rezgésünkkel, vagy nagyon jól illik hozzá. Ezekre a helyekre mindig úgy emlékezünk, mint igazi otthonra, ahol az életünk tele volt harmóniával, és csupa szép emlékünk van onnan. Ezeket a helyeket érezzük a leginkább az Otthonunknak.

Ha a lakhely nem harmonikus, vagy olyan a rezgése, amely nem illik a saját számaink rezgéseihez, akkor ott magányosnak érezzük magunkat, a helyet pedig idegennek vagy zajosnak fogjuk érezni. Nem akarunk ott tartózkodni, és ha mégis ott vagyunk, akkor ingerültek, depressziósak és nyughatatlanok leszünk. A lakhelyünk (akár állandó, akár csak ideiglenes) gyakran értékes információt ad arra nézve, hogy az életünk melyik, eddig hiányzó területét fejlesszük.

 

Számítsd ki a lakóhelyed számát, és olvasd el a hozzá tartozó leírást. A leírásban azt olvashatod, hogy milyen általános hatással bír a lakóhelyed száma. Ha az így kapott képet kissé ki szeretnéd színezni, akkor olvasd el a lakhelyed egyes számjegyeihez tartozó leírást is, hiszen ezekből épül fel a hely teljes rezgése.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL