MÁGIA

Használd a középkori boszorkányok titkosírását céljaid eléréshez!

Szerző:
Szabó Anna
Az úgynevezett Thébai ábécé a feltételezések szerint a híres középkori mágustól thébai Honoriustól származik a 16. századból. Használd vágyaid eléréséhez, írd őket papírra és hord magadnál, karcold a gyertyába kívánságodat és még számtalan módon alkalmazhatod őket, hogy szerelmet, bőséget, egészséget, szerencsét teremthess a misztikus betűk varázsának segítségével!

 

Honorius ábécéje, illetve Honorius rúnáiként is nevezik a 16. századi mágikus betűk, amik a legendás mágustól származnak. Boszorkányok ábécéjeként is ismeretes, mivel előszeretettel használták mindig is mágusok és boszorkányok, illetve a modern wicca hívei. Lehet titkosírás gyanánt – sokan ezzel írták a saját Árnyak Könyvét - de mágikus írásként is használni.

Hogyan működik?

Ha vágyainkat, kívánságainkat a boszorkány abc szerinti írással írjuk, akkor szinte egészen biztosan meg is fognak valósulni! Nem csak maguk a betűk mágikusak, hanem maga a folyamat is. Gondolatainkkal teremtőhatást hozunk létre, megnövelve rezgésszámunkat és általa azt, hogy vágyaink teljesüljenek.

Meditálj egy keveset a művelet előtt, hogy kellően feltöltődj és még nagyobb energiákkal dolgozhass.

Kívánságaidat leírhatod egy tiszta fehér papírra a betűk segítségével, vagy bármilyen pergamenre megadva neki a szeánsz hangulatát és a módját. Nem kell feltétlenül konkrét mondatoknak lenniük, elegendő az is, ha kulcsszavakat használsz aszerint, mit kívánsz elérni, bevonzani. Láthatod, hogy ékezetes betűk nincsenek, de ettől függetlenül, ugyanúgy megfogalmazhatod vágyaidat. Aztán akár bele is karcolhatod a gyertyába és elégedheted, hogy a tűz segítségével juttasd érvényre akaratodra.

Amulettet, talizmánt is készíthetsz segítségükkel, amit akár ékszerként vagy csak szimplán magadnál tartva is használhatsz. Ha még kreatívabb vagy felfestheted őket gyertyatartóra, tárgyakra, a lehetőségek száma határtalan. Maga a betű és az energia, amivel feltöltöd, kellően hatásos lesz.

Már csak azt kell kitalálni, mit is kívánj...

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL