DIVAT

"Dundivat"

Szerző:
Szabó Anna
Senki sem tökéletes. Csak a divatlapok retusált fotóin szereplő modellek tűnnek annak. Nagy pocak, nagy cicik, nagy fenekek persze sosem himbálóznak a címlapokon. Ha épp nincs kéznél egy ügyes grafikus, nem marad más megoldás, csak a trükkös öltözködés!
Óriási cicik?

A pasik imádják! Még szerencse, bár ez még nem mindig olyan megnyugtató. Vannak, akiket ez frusztrál. A molett lányok egyik nagy problémája sokszor a túl nagy mellméret lehet. Vigyázni kell, hogy a mellek ne ereszkedhessenek meg, ne lógjanak le a hasig, ezért nagyon fontos a megfelelő melltartó viselése!


A túl vastag szivacsbetét nem a legjobb ötlet, viszont a push-up fazon sokat segít abban, hogy melled ne tűnjön olyannak, mint aki szoptatós dajkának készül. A melltartók között akadnak fűző-jellegű fazonok is, melyek visszafogják az úszógumikat és szépen formálják a felsőtestet. Jobb, ha a melltartó felső íve nem vág bele, vagy nem engedi kibuggyanni a melleket, így a magasan dekoltált ruhák alá válasszunk a teljes mell vonalát befedő szabást. A melltartó legyen jól szellőző, rugalmas anyagból, jobb kerülni a túl sok fodrot, vagy csipkét, és a túl vastag anyagokat. Színek szempontjából bármi megengedett, a rikító árnyalatok azonban erősíthetnek.

A nem túl mély dekoltázs, az egyenes vonalú mellrész, a mell alatt karcsúsított szabásvonal sokat segíthetnek a megfelelő öltözködésben.


Nőiesség felsőfokon

Ki mondta, hogy a molett nőknek zsákban kell járniuk?? Miért kellene lenvászon anyagokban rejtőzniük, vagy fekete, földig érő gyászruhát ölteniük? Nem kell más, csak egy jól megválasztott fazon, és az összhang! No meg egy gyönyörű magassarkú a hozzá illő kiegészítőkkel!

Az idei nyár pezsgő színkavalkádja nem csak a soványoknak kedvez!
A legizgalmasabb színek és formák kiemelik az előnyös vonalakat és elvonják a figyelmet a hátrányosabb idomokról.


Micsoda dolog a fehéret elkerülni? Tévhit, hogy a fehér ruhákban bálna leszel, és ezért csak a fekete ajánlott. Egy határozott ívű fekete sáv a fehér ruhán már bőven elég ahhoz, hogy optikailag karcsúsítson! Az aranyat és az ezüstöt sem kell száműzni a szekrényből. Sőt! Minél nagyobb és feltűnőbb a kiegészítő, magasabb a cipősarok, annál nőiesebb és szexisebb a látvány és annál kevésbé lesz feltűnő a nagy popsi. Miért kellene hát másképp öltözködni, mint a karcsúbb lányoknak?



Fekete-fehérben

Az év talán legtrendibb színpárja a fekete-fehér a molett hölgyeknek is remekül áll. A fekete karcsúsít, ám az egy színű változat nagyon unalmas és komor lehet. A fehér mintázat, a fehér vastag öv sokat dobhat a megjelenésen!


Néhány trükk, hogy karcsúbb legyél:

Egy-két apróságra nem árt odafigyelni. A törékeny stílusú kiegészítők, pl. a tűsarok előnytelen lehet, ezért tanácsos széles karkötőt, vastag nyakláncot, nagyobb méretű táskát, és vastagabb, erőteljesebb sarkú cipőt választani. A színre-színt stílus nem éppen előnyös. Ott viseld a sötétebb tónust, ahol erősebb vagy. Ha például nagy a feneked, sötétebb legyen a nadrágod színe, ha viszont a hasad, vagy a melled erősebb, nadrágod nyugodtan lehet akár fehér színű is, a feslőd viszont legyen azúr-éjkék, fekete, mustár sárga, piros, narancs, vagy fekete.


Ha nem vagy túlságosan magas, és úgy érzed lábaid nem elég hosszúak, a neked legmegfelelőbb ruha, szoknya, vagy nadrág hosszúság a térd fölötti, vagy az egészen hosszú, bővülő szár a legelőnyösebb. A derék alá érő felsők szinte mindegyike nyújtja az alakot, karcsúbbnak mutatja a derekat. A tunika szinte mindenkinek jól áll, akárcsak a csípő fazonú- vagy a halász nadrág. Ha a pocit inkább eltakarjuk, és nem derékig érő felsőt veszünk, már sokkal karcsúbban pompázhatunk!


Idei kedvenceink:

Elena Miro, Kiyonna, Monfic, Ashley Stewart ruhakölteményei

Kifoghatsz remek darabokat a Terranova, a Promod, a Zara, vagy a Mango üzleteiben is!


{KIRALYLANY}
Hazai duci divat:

Duci.lap.hu

Caremo

Ulla Popken

Nagy méretű fehérneműt hol? Fórum a Női portálon »

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL