MÁGIA

Így szabadulj meg a mások által magadra vett negatív energiáktól - Negatív mágnes varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran az ember nem is veszi észre, de úgy működik, mint egy mágnes, és csak vonzza magához a negatív embereket vagy azok energiáit, mígnem ő lesz tele sötétséggel, szomorúsággal, depresszióval, negativitással, miközben nem is lenne ilyen gondja. Ezzel a varázslattal egy csapásra megszabadulhatsz életedben a negatív forrásoktól!

 

Egy ideje már úgy érzed, nem vagy önmagad? Depressziós, rosszkedvű vagy és levert? Túlzottan pesszimista és erőtlen? Nem bírod elviselni más emberek közelségét? Könnyen lehet, hogy csordultig vagy már negatív energiával. Feltűnt, hogy sokszor csak a negatív emberek találnak meg és hogy egy beszélgetés után úgy érzed, elszívták minden erődet? Valószínűleg így is vagy és egy óriási negatív mágnesként működsz, aki magához vonzza az ilyen embereket és a negatív energiákat. Eme a varázslattal viszont véget vethetsz ennek!

Kellékek

9 fekete gyertya

1 mágnes

Fehér papírlap


Tömjén füstölő

Tűzálló edény

A varázslat menete

Gyújtsd meg a füstölőt egy szombati napon, fogyó hold idején. A fekete gyertyákat helyezd kör alakba és annak közepére tedd a fehér lapot. Az egyik gyertyára karcold a nevedet, utána meggyújthatod őket.

Koncentrálj, lélegezz mélyeket a tisztító füstölőből. Mikor felkészültél, fogd a kezedbe a mágnest és mond:

„Úgy szívod magadba az én negativitisátomat,
Ahogy én rám ragasztották mások a sajátjukat,
Vagy szívtam be magamtól a káros kisugárzásukat."

Hunyd le a szemedet és vezesd át az összes rossz érzésedet, gondolatodat a mágnesbe. Szinte érezni fogod, ahogy magától dolgozni kezd és mintha csak egy vákuum keletkezne a kezedben, elszív belőled minden negatív energiát. Amikor úgy érzed ez megtörtént és kiürültél teljesen, tedd a mágnes a fehér lap közepére.

Fogd a gyertyát, amelyiken a neved szerepel és mond: „Ez itt én vagyok, és megtisztítom saját magamat, kiégetem testemből-lelkemből mások rám rakódott szennyeződését."

Cseppents pár csepp viaszt a mágnesre, annyira, hogy odaragadjon a gyertya alja. Utána helyezd rá és mond: „Mire csonkig ég a gyertya, olyan tiszta leszek, mint a frissen esett hó!"

Égesd le éjszaka teljesen a gyertyát, a többit elfújhatod. Természetesen ügyelj arra, hogy a papír alatt legyen a tűzálló edény. Reggel, csomagold össze a maradékot, a mágnessel együtt és ásd el ahol csak tudod.

Azt fogod érezni másnap, mintha kicseréltek volna.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL