LELKIPATIKA

10 napi tipp az önbizalmad növelésére

Szerző:
Szabó Anna
A következő tanácsok abban segítenek, hogy növelni tudd az önbizalmadat. Fontos, hogy az alábbi tippeket naponta tartsd be, és reggel, napközben és este egyaránt gyakorold őket, hogy jó szokásoddá váljanak. Ha így teszel, már 30 napon belül tapasztalni fogod a változást, ami által magabiztos leszel, és életed teljesen megváltozik.

Reggel

1. Ébredés után rögtön írd le a 10 legfontosabb célodat!

2. Olvass 30 percet egy számodra inspiráló könyvből! Nekem Rhonda Bryne könyve a kedvenceim (A titok, Az erő, Határtalan gondolatok, A hős)

3. Mondj el hangosan a tükör előtt 10 megerősítést! Fontos, hogy ezek a megerősítések egyes szám első személyben tett kijelentések legyenek. Pozitív állítások és nem valaminek a tagadása. Jelen idejű. Rövid, lényegre törő. Például: Karcsú és egészséges vagyok.

Napközben

4. Végezz naponta többször pár perces lazító meditációt!

5. Pozitív szavakat használj egész nap!

6. Gondoskodj legalább két pozitív, felemelő élményről! Főleg nálunk, nőknél az oxitocin, azaz a szeretethormon hiánya boldogtalanságot okoz. Tehát végezz olyan tevékenységeket, amelyek oxitocint termelnek: szex, ölelés, bizalmi kapcsolatok stb.

Este

7. Gondolj 3 dologra, amiért MOST hálás vagy!

8. A 10 megerősítést mondd el újra!

9. Gondold végig, hogy ez a nap vajon közelebb vitt a céljaidhoz?

10. Olvass 30 percet!

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL