ANGYALISKOLA

Miben kérheted November Angyalainak segítségét? - Amiben csak szeretnéd!

Szerző:
Szabó Anna
Elérkezett a november, és a hónapban ismét más angyalok uralják a heteket, különböző szakterületekkel, hogy még többen és még sokoldalúbban segíthessenek neked minden héten. Találd meg a céljaidnak megfelelő angyalt a hónapban és kérd aktív segítségét a megfelelő időszakban!

 

Vajon miben lehetnek segítséged november havának angyalai? Tudd meg és fordulj hozzájuk bizalommal a megfelelő héten! Gyújts gyertyát, meditálj, varázsolj vagy mondj el egy imát a sikerért és szavaid biztosan meghallgatásra fognak találni!

November 3 -7: SEALIAH – Ő a természet, a növényzet, erények rendjébe tartozó angyala. Ő hozza az életet az és az egészséget a természetben és az energiát az élet bármely területén. Képes bármit és bárkit termékenységgel ruházni fel. Erőt az ad és reményt a megalázottaknak és a nyomorultaknak. Pártolja a hátrányos helyzetűeket és nagy változásokat indít el az életükben.

November 8-12: ARIEL - Ariel arkangyal nevének jelentése: „Isten oroszlánja". A természet,a vizek és az állatok védelmezője, aki felelős a természeti jelenségekért. Mindemellett a látomások, az álmok és a jövendölések, és a rejtélyek angyalaként is ismert és támogatja a valódi médiumokat és jósokat, akik jó célra használják tudásukat. Az erő és a bátorság angyala, amikben szintén kérheted a támogatását.

November 13-17: ASALIAH – Az erősségek rendjébe tartozó angyal segít megérteni Isten Törvényeit és feltárni a háttérben zajló folyamatokat minden tekintetben, illetve elérni a kitűzött célokat. Megkönnyíti magát a megértést. Támogat abban, miként erősítsd meg karizmádat, a szónoki képességedet, a pozitív energiákat. Felfedi életedben igazságokat.

November 18 -22: MIHAEL – Az ugyancsak erősségek közé tartozó angyal segít békét és egységet teremteni a házasok életében, akiket különösen pártol. Továbbá védi azokat, akik a fényt és megvilágosodást keresik az életükben és rendkívüli intuíciókkal látja el őket. Inspirációt ad megfejteni azokat a titkokat, amelyek fontosak lehetnek az életünkben. Megkönnyíti a barátok és a házastársak kapcsolatát. Továbbá a női és férfi energiák egyensúlyára ügyel és spirituális képességekkel ajándékoz meg.

November 23 -27: VEHUEL – A fejedelemségek közé tartozó angyal segít kapcsolatot teremteni Istennel és hogy minden ember szívében felélessze a Mennyei Királyság dicséretét. Nagyon erényekkel és kitűnő auralátással ajándékozza meg az embert. A helyes út megtalálására ösztönzi az embereket. A bölcsesség, a megvilágosodás és Isten felé terel, felébreszti az önzetlenség és segíteni nyújtás vágyát.

November 28-December 2: DANIEL – Szintén a fejedelemségek közül származik és segít megkülönböztetni a lehetségest a lehetetlentől, így segítve álmaink, vágyaink, céljaink elérését, és hogy ne pazaroljunk feleslegesen semmire energiát. Az ékesszólás és a befolyásolás angyala, aki szavainak nem lehet ellentmondani és képest ezt másoknak is megtanítani, hogyan érjék el. Nem utolsósorban az irgalmasság és a megbocsátás felé terel, illetve segít a tisztánlátásban.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL