LELKIPATIKA

Így teremts gazdagságot magadnak

Szerző:
Szabó Anna
Ki ne vágyna arra, hogy ne legyenek anyagi gondjai? Ennél már csak az lehet jobb, ha a gazdagság könnyen érkezik az életünkbe. Azonban, ha csak nincs szerencsénk, a lottó ötösön kívül egyik pillanatról a másikra nem fog megérkezni a várva várt pénz. Segíteni azonban lehet többféle módszerrel, ezek egyike az irányított meditáció.

 

Mit várhatunk, ha meditálunk?

A meditáció nem valami földtől elrugaszkodott dolog, hanem egyszerű ellazulás, befelé figyelés. Általában csukott szemmel végezzük, elengedjük a feszültségeket testünkből-lelkünkből. Ekkor egy módosult tudatállapotba jutunk, ahol jobban befolyásolhatjuk önmagunkat. Ezért hatékony félelmek elengedése, gyógyítás, vagy új szokások kialakítása esetén. Ha meditálunk, megszabadulhatunk korlátozó hiedelmeinktől, és ültethetünk el új hitrendszereket. Ezt bármivel kapcsolatban meg lehet tenni, a gazdagság, bőség, pénz, esetében is.

A képzelet kulcsfontosságú

A meditációnak két fajtája van, az aktív, és a passzív. Passzív meditáció esetén a test ellazítása után kiüresítjük gondolatainkat, és arra törekszünk, hogy ne gondoljunk semmire. Aktív meditációban a testünk-lelkünk szintén ellazul, de ezt az állapotot elkezdhetjük felhasználni céljaink elérésére. Ebben nagyon fontos szerepet játszik a saját képzeletünk, mert a kutatások szerint az agy nem tud különbséget tenni a valóban megtörtént és az elképzelt valóság között. Tehát, ha sokszor érzelmekkel átitatva elképzeljük céljainkat, előbb-utóbb valósággá válik.

Bőségszaru- meditáció

Ez a meditáció Shakti Gawain- tól származik, de nagyon kellemes képeket és érzéseket generál, érdemes kipróbálni! Lehetővé teszi, hogy a meditáció után is a bőség érzését vigyük magunkkal fizikai világunkba, mindennapjainkba, ezáltal egyre inkább átvesszük majd a bőség rezgését, és az megjelenik a valóságunkban. Hogy ne kelljen mindig olvasni, és valóban ellazultan be tudjuk fogadni a bőségre vonatkozó képeket, gondolatokat, érzéseket, fel lehet venni, akár telefonnal is, és vissza lehet hallgatni, amikor meditálni szeretnénk.

Teljesen lazulj el, kényelmes testhelyzetben. Képzeld el magad valamilyen szép természeti környezetben - lehet ez tágas zöld rét kedves kis patakkal, vagy homokos tengerpart. Képzeletben hosszan időzz el, az összes gyönyörű részleten, és lásd magad, amint érzékeled és élvezed mindezt. Most szép lassan indulj el, és hamarosan egy teljesen más környezetben, mondjuk egy aranyló gabonaföldön, amely hullámzik a szélben, vagy egy tóban úszkálva találod magad. Folytasd a vándorlást, és fedezz fel egyre több és több gyönyörű tájat - hegyeket, erdőket, sivatagokat, bármit ami szárnyakat ad képzeletednek. Mindegyik helyen tölts egy kis időt, hogy érzékelhesd, és értékelhesd szépségüket...

Lásd magad, amint egy buja trópusi őserdőben csónakázol, ahol a fákon soha nem látott gyümölcsök csüngnek. Képzeld el, amint egy hatalmas kastélyhoz érkezel, ahol egy nagyszabású ünnepséggel fogadnak, zenével és tánccal, aztán bevisznek az óriási kincstárba, ahol megajándékoznak, hihetetlenül szép ékszerekkel, nemesfémekkel, fantasztikus ruhákkal, többel, mint amit valaha is viselhetsz. Engedd el a fantáziádat, vándorold körbe a világot, és megtalálsz, vagy megkapsz mindent, amire valaha is vágytál, sokkal nagyobb mennyiségben, mint amennyit kívánnál.

A világot egy fenséges Paradicsomként képzeld el, amelyben mindenki akivel találkozol, ugyanezt a bőséget és teljességet tapasztalja meg, amit te.

Élvezd mindezt. Ha akarsz, menj el más bolygókra is, és ott is találj csodálatos dolgokat. A lehetőségek végtelenek! Végül gyere haza boldogan és elégedetten, és elmélkedj azon, hogy az Univerzum valóban hihetetlen csodák és a bőség otthona.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL