Woodoo boszorkányok

 

Az elnevezés a 'vodun' szóból ered, ami annyit tesz: isten, lélek, szent tárgy, amely a régi Dahomeyi Királyságból ered. A woodoo valóban nagyon rejtélyes és misztikus, olyannyira, hogy még a mágia többi gyermeke sem ismeri ki magát benne. A woodoo boszorkányok erősen hisznek ősi isteneikben, amelyek többsége a fekete kontinensről származik, ám olykor katolikus elemeket is felfedezhetünk szertartásaikban. Főként rituális, eszköz és áldozati mágiát űznek, fontos számukra a tánc, a zene és a közösen végzett rituális szertartások.


Boszorkány éned:


Ha ez a boszorkány az, akit választottál, akkor te is egészen biztosan erős bűbájos hatalommal bírsz. Már egészen kiskorod óta van benned valami megfoghatatlan és meghatározhatatlan, amely mindig is megkülönböztetett téged a többi embertől. Bármire gondolsz, valósággá válik, a megérzéseid pedig rendre bejönnek. Imádsz táncolni, rajongsz a nyári záporokért, amely az afrikai monszunt idézi, és nagyon nagy a szabadságvágyad. Öntörvényű vagy, aki senkire sem hallgat, ugyanakkor mindig kiállsz a szeretteid mellett. Viszont nehezen tartod kordában különös erőidet.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL