Sötét boszorkányok

 

A sötét boszorkányok és boszorkánymesterek bármely boszorkány törzsből vagy famíliából kikerülhetnek. A wiccákkal szemben a sötét boszorkányok önös érdekektől vezérelve, és sok esetben ártó szándékkal használják mágikus képességeiket. varázslataikhoz általában sötét isteneket hívnak, sokszor idéznek meg szellem lényeket, dzsinneket és démoni lényeket, akiket irányítva erőt és hatalmat nyernek varázscselekedeteikhez. Gyakran kísértik meg a védteleneket, céljaikhoz bármit felhasználnak, sok méregkeverő, idéző és bájoló boszorkány található közöttük.


Boszorkány éned:


Ha ez a boszorkány a választottad, akkor sem kell megijedned, hiszen ez nem azt jelenti, hogy bárkinek is ártani akarnál. Csupán csak sokkal könnyebben tudsz olyan lényekkel kapcsolatot teremteni, akikkel mások egyszerűen képtelenek, mert nem hallgatnak rájuk. Vigyáznod kell azonban, hogy mágikus erődet sose használd rosszra, mindig csak jó szándékú kéréseid legyenek. Ugyanis iszonyatos erőket vagy képes felszabadítani magadban, te vagy a sötétség úrnője, a farkasok és hollók úrnője, akinek kérésére bármilyen démoni lény hallgat.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL