Tündér boszorkányok

 

A tündér boszorkányok az angol, ír szigetek területéről származnak. Őseik között tündér névvel illetett nők és férfiak is vannak, akiknek mágikus képességei, azóta is öröklődnek a boszorkány családokban. Külsőre a tündér boszorkányok mind karcsúak, törékenyek és már-már légiesek. Bőrük színe általában hamvas fehér, és vonásaik nagyon vonzóak. Első ránézésre az embernek mai napig egy erdők mélyén, vagy vízparton fickándozó tündér jutott eszébe. Az illúziókeltés mesterei, és emellett kiválóan értenek a gyógynövények felhasználásához.


Boszorkány éned:


Tekinteted átható, nagyon intenzív személyiség vagy. Általában senki sem tudja magát kivonni mágikus hatásod alól, olyan karizmával rendelkezel, amely csupán keveseknek a sajátja. Vonzódsz az éjszakához, a holdfényhez és nagy barátod a magány. Szeretsz visszavonulni, egyedül lenni és gondolkodni a világ dolgain. Bárkit képes vagy elbűvölni, ha úgy akarod, és elég sokszor akarod úgy. Néha önzővé válsz, és ezt a hatáskeltést olyasmire használod, ami nem mindig pozitív. Próbálj meg nem visszaélni a belőled fakadó intenzitással és mágikus varázserővel.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL