Elemi boszorkányok

 

Az elemi boszorkányokról sokféle legenda kering, az egyik szerint ezek a boszorkányok a vad viharok, az ádáz szelek, a tikkasztó napsugarak és más elemek gyermekei. Akár csak az elem, melyeket uralnak maguk is igen csak szilajak, szélsőségesek és olykor nagyon kiszámíthatatlanok. Úgy tartják, ők a nimfák leszármazottai, és gyakran még ma is ezzel a névvel illetik őket. Gyengéd, jólelkű boszorkányok, akik általában a természetben érzik csak igazán jól magukat. Gyakran magányosan élnek, de állítólag a fák lombkoronáiban is előszeretettel bukkannak fel.


Boszorkány éned:


Ha az elemi boszorkány a te választottad, egészen biztosan erősen kötődsz mind a föld, mind a víz elemhez. Imádsz tóparton sétálni, netán beszívni az esőáztatta föld illatát, és rajongsz a viharokért és a napfényért. Kifejezetten vehemens természetű vagy, olyan jellem, akit lehetetlenség megzabolázni, hagyni kell téged szabadon szárnyalni. Sokszor rendelkezel művészi képességekkel, de csak ritkán mutatod meg már ezt gyermekkorodban. Későn érő típus vagy, aki sokáig keresi az útját, de ha megtalálod, már nem térít el senki és semmi.

Vissza >>>

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyalüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL