2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

3 eset, amely bizonyítja a macskák természetfeletti képességeit

Wadolowska Balogh Orsolya

Hol istenként imádták őket, hol az ördög szolgájaként a tűzre vetették őket. Számos hiedelmet és babonát kapcsolunk hozzájuk a mai napig, de kétség sem fér ahhoz, hogy akár mert állatok, akár mert macskák, de némelyikük földöntúli képességekkel rendelkeznek és képesek előre megérezni eseményeket, akár betegség, akár halál, akár katasztrófa legyen. Ez a 3 eset bizonyítja, hogy a macskák bizony kifejlett hatodik értékkel rendelkeznek!

3 eset, amely bizonyítja

3 eset, amely bizonyítja

Oscar, aki megérzi a halált

Oscar képes megjósolni, amikor valaki távozni készül az élők világából. Nagyjából 50 dokumentált esetben tudta, hogyha valaki meg fog halni. A macska egy idősek otthonában él, és hozzábújik azokhoz az emberekhez, akik életében közeleg a vég.

A Brown Egyetem professzora Dr. David Dosa hozta a nyilvánosságra Oscar nem mindennapi képességeit, még 2007-ben. Elmondása szerint Oscar jóslatai az elmúlt hat évben nagyon ritkán voltak rosszak. Gyakran az orvosoknál is jobban meg tudta mondani a halál idejét.

Egyébként a cicust kiskorában fogadta örökbe egy rhode island-i rehabilitációs központ. Napjainkban már könyv is jelent meg Oscárról, amely leírja a cica mindennapjait. Például azokkal a betegekkel kevés időt tölt, akik még küzdenek az életükért és élni szeretnének. Amennyiben ki van zárva egy haldokló beteg szobájából, akkor addig kaparja az ajtót, amíg be nem engedik. Általában egészen a halál idejéig a szobában marad. Különös képessége miatt Sokan úgy gondolják, hogy Oscar tulajdonképpen átsegíti őket a másik oldalra.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép