2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

3 eset, amely bizonyítja a macskák természetfeletti képességeit

Wadolowska Balogh Orsolya

Hol istenként imádták őket, hol az ördög szolgájaként a tűzre vetették őket. Számos hiedelmet és babonát kapcsolunk hozzájuk a mai napig, de kétség sem fér ahhoz, hogy akár mert állatok, akár mert macskák, de némelyikük földöntúli képességekkel rendelkeznek és képesek előre megérezni eseményeket, akár betegség, akár halál, akár katasztrófa legyen. Ez a 3 eset bizonyítja, hogy a macskák bizony kifejlett hatodik értékkel rendelkeznek!

3 eset, amely bizonyítja

3 eset, amely bizonyítja

Oscar, aki megérzi a halált

Oscar képes megjósolni, amikor valaki távozni készül az élők világából. Nagyjából 50 dokumentált esetben tudta, hogyha valaki meg fog halni. A macska egy idősek otthonában él, és hozzábújik azokhoz az emberekhez, akik életében közeleg a vég.

A Brown Egyetem professzora Dr. David Dosa hozta a nyilvánosságra Oscar nem mindennapi képességeit, még 2007-ben. Elmondása szerint Oscar jóslatai az elmúlt hat évben nagyon ritkán voltak rosszak. Gyakran az orvosoknál is jobban meg tudta mondani a halál idejét.

Egyébként a cicust kiskorában fogadta örökbe egy rhode island-i rehabilitációs központ. Napjainkban már könyv is jelent meg Oscárról, amely leírja a cica mindennapjait. Például azokkal a betegekkel kevés időt tölt, akik még küzdenek az életükért és élni szeretnének. Amennyiben ki van zárva egy haldokló beteg szobájából, akkor addig kaparja az ajtót, amíg be nem engedik. Általában egészen a halál idejéig a szobában marad. Különös képessége miatt Sokan úgy gondolják, hogy Oscar tulajdonképpen átsegíti őket a másik oldalra.

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

A ma emberén sok a teher, ebből kifolyólag a stressz nagy arányban jelen van sokunk életében, talán még a tiédben is. Ha a megoldást nem a kemikáliákban keresed, akkor fordulj inkább a természet patikájához segítségért!

Tovább »
Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Hogy mitől olyan észbontó? Mert még a legjobb látással, forma és színfelismeréssel rendelkező embereket is megtréfálhatja és igazán vicces tud lenni az, amikor látni vélsz valamit, de kiderül, hogy teljesen más van ott! Ettől olyan csodás az agyunk, hogy szeret bennünket átverni, úgyhogy nem elég a puszta látásunkra hagyatkozni, hozzá is kell tudni társítani valamit a látottakhoz! Neked sikerül kibogarásznod azt, ami a színes körök közepén rejlik?

Tovább »
Válassz egy pillangót és fedezd fel a lelked titkait! - Képes személyiségteszt

Válassz egy pillangót és fedezd fel a lelked titkait! - Képes személyiségteszt

A pillangó egy gyönyörű ősi szimbólum. A lélek szépségét és az örök életet jelképezi, emellett a világegyetemmel való kapcsolatot is szimbolizálja. Segítségével most felfedheted, milyen titkok rejlenek a lelkedben. Ehhez nem kell mást tenned, mint kiválasztani azt a pillangót, amely a legközelebb áll hozzád! Készen állsz?

Tovább »

Kalkulátor

Illóolajok kalendáriuma

Nem muszáj egyből a gyógyszeres szekrényhez nyúlni, ha fáj valamid, emésztési problémáid vannak, vagy egyszerűen csak nyugtalan vagy. Néhány csepp illóolaj csodákra képes, hidd el!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép