2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2 rejtélyes eset, mely bizonyítja, hogy nem egy életünk van

Barsi Timi

Régóta elfogadott tény, hogy hipnózisban lévő személyek visszavezethetők korábbi éveikbe, és transzállapotban életük régen elfeledett részleteit is képesek feleleveníteni. Arnold Bloxhmam azonban úgy gondolta, hogy pácienseit olyan időkbe is vissza tudja téríteni, amelyek nem ehhez az élethez tartoznak, és a beszámolók történetileg abszolút pontosnak bizonyultak.

 

A regresszióra két nagy elmélet született. Az egyik szerint az embernek valóban voltak előző életei, ugyanis a regresszió alatt az emberek nemcsak egy másik személyiséggé váltak, hanem pontos részleteket írnak le a múltból, melyek történelmi hitelesség folytán úgy látszik, valóban átélték azokat a tapasztalatokat, melyekről beszélnek. A másik elmélet szerint regresszióban a hipnotizált személy tudattalanjában megteremt egy személyt és eseménysort, mint egy álmot és ebben talán merít ismereteiből, olvasmányaiból és saját tapasztalataiból. Ez a „másik" személyiség formálódik a terapeuta megközelítése, kérdései és szuggesztiói hatására is. Hogy melyik a valós, sajnos nem tudjuk megmondani, ám van 2 eset, amely igencsak elgondolkodtató.

2 rejtélyes eset

2 rejtélyes eset

Jean Evans esete

Jean egyike volt azoknak, akik részt vettek Arnold Bloxham hipnotikus regressziójában. Meglepő módon az időbeli hátrálás alatt Rebeccává változott, a XII. századi New Yorkban élő zsidó nővé. Jane megrázóan hiteles és reális leírást adott az ott és akkor lezajlott programról, tömegmészárlásról, és megemlített egy templomot és egy kriptát is. Leírása alapján a templomot sikerült megtalálni, ám az nagy csalódást okozott, hogy a kriptára nem sikerült rábukkanni. Néhány hónappal később egy javításokat végző munkás azonban felfedezte a leírásnak tökéletesen megfelelő kriptát.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Válassz egy imát és mondd el az Ősz Angyalainak, hogy tökéletes őszi időszakod legyen

Legyen az őszi időszakot pont olyan, mint amilyennek szeretnéd! Jöjjön eső, ború, és hideg idő, te varázsolj bele színt! Válassz egyet – vagy akár mindet! – az Ősz Angyalainak imái közül és fordulj hozzájuk segítségért vagy útmutatásért! Szeptember, Október és November Angyala csak arra vár, hogy segíthessenek, de ehhez az kell, hogy Te megtedd az első lépést feléjük!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Diadalszekér az akarat erejére és az irányítás kézbevételének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép