2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 21. - Dániel, Daniella
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2 rejtélyes eset, mely bizonyítja, hogy nem egy életünk van

Barsi Timi

Régóta elfogadott tény, hogy hipnózisban lévő személyek visszavezethetők korábbi éveikbe, és transzállapotban életük régen elfeledett részleteit is képesek feleleveníteni. Arnold Bloxhmam azonban úgy gondolta, hogy pácienseit olyan időkbe is vissza tudja téríteni, amelyek nem ehhez az élethez tartoznak, és a beszámolók történetileg abszolút pontosnak bizonyultak.

 

A regresszióra két nagy elmélet született. Az egyik szerint az embernek valóban voltak előző életei, ugyanis a regresszió alatt az emberek nemcsak egy másik személyiséggé váltak, hanem pontos részleteket írnak le a múltból, melyek történelmi hitelesség folytán úgy látszik, valóban átélték azokat a tapasztalatokat, melyekről beszélnek. A másik elmélet szerint regresszióban a hipnotizált személy tudattalanjában megteremt egy személyt és eseménysort, mint egy álmot és ebben talán merít ismereteiből, olvasmányaiból és saját tapasztalataiból. Ez a „másik" személyiség formálódik a terapeuta megközelítése, kérdései és szuggesztiói hatására is. Hogy melyik a valós, sajnos nem tudjuk megmondani, ám van 2 eset, amely igencsak elgondolkodtató.

2 rejtélyes eset

2 rejtélyes eset

Jean Evans esete

Jean egyike volt azoknak, akik részt vettek Arnold Bloxham hipnotikus regressziójában. Meglepő módon az időbeli hátrálás alatt Rebeccává változott, a XII. századi New Yorkban élő zsidó nővé. Jane megrázóan hiteles és reális leírást adott az ott és akkor lezajlott programról, tömegmészárlásról, és megemlített egy templomot és egy kriptát is. Leírása alapján a templomot sikerült megtalálni, ám az nagy csalódást okozott, hogy a kriptára nem sikerült rábukkanni. Néhány hónappal később egy javításokat végző munkás azonban felfedezte a leírásnak tökéletesen megfelelő kriptát.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

7 pénzvonzó tárgy a lakásban - Ne hagyd figyelmen kívül!

A Feng Shui – szó szerinti jelentése: szél és víz – ősi kínai életbölcselet, amely egyebek között a minket körülvevő tárgyak kiválasztásával és elhelyezésével is segít megteremteni a harmóniát. Elvei szerint, a megfelelő tárgyak hasznosítják és erősítik a csít, az életerőt körülöttünk. Néhány tárggyal azonban a gazdagságod érdekében is sokat tehetsz.

Tovább »
3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

3 logikai teszt, aminek megfejtésébe belesajdulhat a fejed

Mennyire bízol az intelligenciádban és a logikádban? Ha kétségeid vannak azzal kapcsolatban, hogy mennyire vág eszed, most mindjárt le is tesztelheted magad! Persze ezek csupán játékos fejtörők, de attól még rendkívül hatásosak, ha arról van szó, hogy tornáztatni kell az agyunkat vagy felmérni annak a logikai szintjét. Próbálj csak megbirkózni ezzel a három feladattal!

Tovább »
Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Melyik a kedvenc illatod? - Megmutatja személyiséged legrejtettebb pontjait

Kutatók tanulmányozták, hogy az illatok hogyan kapcsolódnak a személyiséghez, illetve az egyének vásárlási szokásaihoz. A „A környezet illatának hatása a preferenciákra és a választási magatartásra” című tanulmány, Madzhrov, Block és Morrin (2015) munkássága. A kutatás során érdekes dolgokat találtak arról, hogy a különböző illatok hogyan befolyásolják az egyének viselkedését. Mielőtt elmagyaráznánk, hogy mire is jutottak, válassz egy illatot!

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Piros Katalin

Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Piros Katalin

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép