2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 21. - Konstantin
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

2 rejtélyes eset, mely bizonyítja, hogy nem egy életünk van

Barsi Timi

Régóta elfogadott tény, hogy hipnózisban lévő személyek visszavezethetők korábbi éveikbe, és transzállapotban életük régen elfeledett részleteit is képesek feleleveníteni. Arnold Bloxhmam azonban úgy gondolta, hogy pácienseit olyan időkbe is vissza tudja téríteni, amelyek nem ehhez az élethez tartoznak, és a beszámolók történetileg abszolút pontosnak bizonyultak.

 

A regresszióra két nagy elmélet született. Az egyik szerint az embernek valóban voltak előző életei, ugyanis a regresszió alatt az emberek nemcsak egy másik személyiséggé váltak, hanem pontos részleteket írnak le a múltból, melyek történelmi hitelesség folytán úgy látszik, valóban átélték azokat a tapasztalatokat, melyekről beszélnek. A másik elmélet szerint regresszióban a hipnotizált személy tudattalanjában megteremt egy személyt és eseménysort, mint egy álmot és ebben talán merít ismereteiből, olvasmányaiból és saját tapasztalataiból. Ez a „másik" személyiség formálódik a terapeuta megközelítése, kérdései és szuggesztiói hatására is. Hogy melyik a valós, sajnos nem tudjuk megmondani, ám van 2 eset, amely igencsak elgondolkodtató.

2 rejtélyes eset

2 rejtélyes eset

Jean Evans esete

Jean egyike volt azoknak, akik részt vettek Arnold Bloxham hipnotikus regressziójában. Meglepő módon az időbeli hátrálás alatt Rebeccává változott, a XII. századi New Yorkban élő zsidó nővé. Jane megrázóan hiteles és reális leírást adott az ott és akkor lezajlott programról, tömegmészárlásról, és megemlített egy templomot és egy kriptát is. Leírása alapján a templomot sikerült megtalálni, ám az nagy csalódást okozott, hogy a kriptára nem sikerült rábukkanni. Néhány hónappal később egy javításokat végző munkás azonban felfedezte a leírásnak tökéletesen megfelelő kriptát.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Hétfői csillagjóslat

Hétfői csillagjóslat

A csillagokban minden meg van írva. Természtetesen az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

3 gyógynövény, amely a leghatékonyabban oldja a stresszt

A ma emberén sok a teher, ebből kifolyólag a stressz nagy arányban jelen van sokunk életében, talán még a tiédben is. Ha a megoldást nem a kemikáliákban keresed, akkor fordulj inkább a természet patikájához segítségért!

Tovább »
Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Mi rejlik a kör közepén? - Észbontó vizuális teszt

Hogy mitől olyan észbontó? Mert még a legjobb látással, forma és színfelismeréssel rendelkező embereket is megtréfálhatja és igazán vicces tud lenni az, amikor látni vélsz valamit, de kiderül, hogy teljesen más van ott! Ettől olyan csodás az agyunk, hogy szeret bennünket átverni, úgyhogy nem elég a puszta látásunkra hagyatkozni, hozzá is kell tudni társítani valamit a látottakhoz! Neked sikerül kibogarásznod azt, ami a színes körök közepén rejlik?

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép