MÁGIA

Íme a 10 leghatásosabb és legbiztosabb Halloween-napi jóslás - Tárd fel a jövődet aznap!

Szerző:
Szabó Anna
Amit Halloween a napján varázsolsz vagy jósolsz, annak szinte garantált a sikere és egész biztosan úgy lesz! Ezért elhoztuk nektek a leghatásosabb jóslási technikákat. Tudd meg, mi várd az „elkövetkezendő” évben, ki lesz a férjed és mikor, milyen lesz a kapcsolatod milyen anyagi szerencsék várnak rád! Ezen a napon bármit megtudhatsz, amit csak akarsz!

 

Az ősi kelta Samhain vagyis Halloween ünnepéhez rengeteg szertartás, jóslás kötődik, mivel a pogány kelta hit szerint ez az év legmágikusabb éjszakája. Ilyenkor a család körbeüli a tűzhelyet, és szellemhistóriákkal szórakoztatják egymást. Máshol varázsolnak és szeánszot ülnek, tarot-kártyából, rúnából, tűzből, almából és még számtalan dologból jósolnak. Ezen az éjszakán különösen hatásos, ha tükör előtt elsuttogjuk a kívánságunkat. Ráadásul ezen a napon nem csak a mágia, hanem a jóslatok is különösen tiszták és hatásosak, bármit megtudhatsz, amit csak akarsz! Mikor mész férjhez, mi várható a szerelmi életedben, a karrieredben, mikor érkezik a szerencse vagy a gólya... kérdezz bátran, mert nem marad el a válasz!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL